FOTODOCUMENT. E clar! Viceprimărița Feher a semnat pentru fiul său! Cadou, un viitor apartament ANL

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher,  a semnat cu propria mânuță un document prin care fiul ei, Andrei Micle, ar urma să devină fericitul proprietar al unui apartament primit gratuit! PresaSM a obținut documentul care arată că declarațiile date de viceprimarul Feher se bat cap în cap cu dovezile clare și de necontestat!

Mai exact, Doina Feher a prezidat (!) Comisia care stabilea lista de priorități a persoanelor care ar putea să obțină un apartament din blocurile construite în municipiul reședință de județ de către Agenția Națională pentru Locuințe. Poziție din care a ”supravegheat” cum fiul său, Andrei Micle, a ocupat un loc eligibil.

Reporterii PresaSM au luat legătura cu viceprimarul Doina Feher, care a precizat că nu vede nicio problemă în acest aspect și că punctajul obținut de fiul său a fost pe documente justificative.

”Sunt criterii stabilite de ANL, noi nu am modificat nici măcar o virgulă. Nu văd unde este problema. Există la dosar toate documentele, punctajul a fost acordat corect. Eu consider că acest scandal este o lucrătură”, a spus Feher. 

Întrebată dacă nu era oportun, cel puțin sub aspect moral, dacă nu chiar legal, să se retragă din fruntea Comisiei, Doina Feher a spus un nu hotărât.

Și ca meniul să fie complet, a semnat documentul care ar putea să o trimită direct în atenția Agenției Naționale de Integritate pentru un conflict de interese!2 Comments on "FOTODOCUMENT. E clar! Viceprimărița Feher a semnat pentru fiul său! Cadou, un viitor apartament ANL"

  1. Nu este nici o criterie oameni bun ptr locuinte ANL am coleg care este sofer de tir in Anglia are domiculiu in UK cu familie cu tot si are apartament ANL in SM sta apartamenul gol in Satu Mare

    View Comment
  2. In functie de cate pile ai asa primesti blocul anl clar ca buna ziua
    Sa va manimce puscaria

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Doina Feher
Nu ați primit apartament ANL, dar fiul viceprimăriței da?! Puteți contesta ușor

Închide