FOTO. Sute de somații și amenzi. Primăria Satu Mare intervine hotărât

Primăria Municipiului Satu Mare a somat peste 150 de proprietari de terenuri neîntreținute, cele mai multe fiind infestate cu ambrozia.

În ultima perioadă s-au aplicat amenzi în valoare de 29.000 de lei. În urma demersurilor făcute o mare parte dintre proprietari s-au conformat în ceea ce priveşte salubrizarea terenurilor, fiind curățată o suprafață de peste 30 de hectare.

Acțiunile de identificare a terenurilor infestate cu ambrozia vor continua și în perioada următoare.

”Rugăm cetățenii care au cunoștință de zone infestate să ne sesizeze indicând locația exactă, iar dacă au cunoștină și domiciliul proprietarului. Se recomandă smulgerea sau cosirea plantei de pe spaţiile verzi, din faţa imobilelor, a curţilor, grădinilor, terenurilor arabile intravilane. În caz contrar proprietarii sau deţinătorii imobilului sau terenului urmează să fie sancţionați cu amenzi cuprinsă între 1.000 și 2.500 lei”, este apelul reprezentanților Primăriei Satu Mare.

2 Comments on "FOTO. Sute de somații și amenzi. Primăria Satu Mare intervine hotărât"

  1. BRAVO PRIMARIA ………SA FITI CAT SE POATE DE HOTARATI …..AMENZI CAT SE POATE DE USTURATOARE !!!!!!!!!!!!!

    View Comment
  2. Pe strada crângului in capăt e un teren cu iarba de 3 metri și mizerie nu vad sa intereseze pe nimeni nici primăria nici
    Pol locala

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTO. PREMIERĂ! Autobuz hibrid, de ultimă generație, pus în funcțiune de Transurban

Închide