FOTO. Szatmárnémeti: Kialakítják az oltásközpontokat


A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal elkezdte azon helységek kialakítását ahol a koronavírus-járvány elleni oltási akciót praktikusan és egyben biztonságos körülmények között lehet majd lebonyolítani. A városvezetés törekedett arra, hogy Szatmárnémeti minden fontos pontján legyen egy kijelölt helyszín, amelyek az alábbi tanintézmények sporttermei:

• Nicolae Steinhardt Ortodox Líceum, Iliseşti sétány;
• Lucian Blaga Általános Iskola, Ion Vidu utca;
• Vasile Lucaciu Általános Iskola, Magyar (Rodnei) utca;
• Bălcescu-Petőfi Általános Iskola, Trotuşului sétány;
• Avram Iancu Általános Iskola – Muncii sugárút;

Az első két helységet a Polgármesteri Hivatal hétfőre készíti elő a rábízott feladatok tekintetében, a továbbiakat pedig a következő hét során. A helységek biztosításán kívül a polgármesteri hivatal foglalkozik az épületek rendszeres fertőtlenítésével, és a szükséges berendezéseket – számítógépek, nyomtatók, székek, hűtők, stb. – is biztosítja. A költségek hozzávetőlegesen 200.000 lejt tesznek ki.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Szatmárnémeti: Kialakítják az oltásközpontokat"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre koronavírus
Január 15-étől elérhető az előjegyzési platform az oltókampány második szakaszában jogosultak számára

Închide