FOTO. Un bebeluș este grav bolnav. Viața lui depinde și de noi

Campanie de mobilizare pe Facebook. O familie din Oradea cere sprijinul celor care pot să ajute, după ce micuțul lor a fost diagnosicat cu o boală cruntă, iar costul tratamentului depășeșete cu mult capacitățile financiare ale părinților.

Micuțul Noel are nevoie de ajutor. Părinții au apelat la o campanie publică de strângere de fonduri, după ce bebelușul a fost diagnosticat cu atrofie musculară.

“Noel avea 6 săptămâni când inima de mamă îmi dădea semne că ceva nu este în regulă! Toată lumea zicea că nu văd bine, că totul este în regulă cu Noel. De fapt, acestea au fost primele semne că ceva nu este 100% în regulă cu micuțul nostru Noel. Nu își ținea încă capul, deși cei de vârsta lui da, apoi am observat că nu își ținea o mână așa cum trebuia. […] Încă nu am avut rezultatul analizelor, dar am început fizioterapia și Noel s-a dezvoltat binișor, astfel s-a ivit speranța că rezultatul analizelor va fi negativ și coșmarul nostru nu va deveni realitate. În data de 22 octombrie, totuși m-a doborât rezultatul analizei care a ieșit pozitiv la boala genetică care se numește: atrofia musculară spinală (SMA 1)”, povestește mama lui Noel.

Noel are nevoie de unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume

Micuțul Noel este deja un luptător, își îndură cu stoicism tratamentul, doar că terapia care îl poate ajuta este mult prea costisitor.

“Vindecarea cea mai sigură ar fi o terapie genetică nespus de scump: ZOLGENSMA. Deja s-au întâmplat 2 minuni..aici nu departe de noi, și sincer aș dori ca Noel să fie următorul beneficiar al minunii. Zente și Levente au primit deja această șansă, acum cerând șansă pentru Noel. Aceasta este o decizie foarte grea pentru că trebuie să fac publică viața noastră, trebuie să împărtășesc secretele noastre și trebuie să cer ajutorul tuturor pentru că acest medicament nu costă o avere, ci o sumă despre care eu cred că nici nu există într-un singur loc …. 2,11 milioane de dolari…”, explică părinții micuțul Noel care cer ajutorul cetățenilor.

Deci pentru aceasta cer ajutor, a face o minune, o nouă minune!
Acestea sunt conturile micuțului Noel, prin care îl puteți susține:

Olyus Noel Robert:

EUR: RO74BTRLEURCRT0527455101
HUF: RO87BTRLHUFCRT0527455101
RON: RO27BTRLRONCRT0527455101

COD SWIFT: BTRLRO22

PayPal:
paypal.me/kicsinoelsma1

GoFoundMe:
gf.me/u/wfyvjv

“Deocamdată este un haos în capul meu, în sufletul meu, în viața noastră! Am pornit pe un drum pe care vreau să îl parcurg, pe care vreau să îl cresc pe Noel și vreau să îl văd ca pe un adult sănătos. În curând va fi înființat și fundația noastră, altă opțiune de ajutor financiar. Toate ajutoarele vor fi un ajutor! Share, transfer, rugăciune… Urmăriți-ne! Mulțumesc anticipat munca și sprijinul tuturor!❤️Împreună vom reuși!❤️”, este mesajul de final al părinților micuțului Noel.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Un bebeluș este grav bolnav. Viața lui depinde și de noi"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre apel umanitar
FOTO. Drama a patru copilași condamnați la sărăcie. Haideți să îi ajutăm

Închide