FOTO. Unul dintre cei mai profesioniști criminaliști din Satu Mare, avansat în grad!


Felix Văsuț este polițist de nouă ani. Și nu orice fel de polițist. A terminat Școala de Poliție ”Septimiu Mureșan” de la Cluj – profil criminalistic – cu cea mai mare notă din România: 9,93! Acesta ocupă și funcția de președinte al Sindicatului Europol Satu Mare. Pentru meritele sale în câmpul muncii, Felix Văsuț a fost avansat în grad, înainte de termen.

”Avansare înainte de termen – 01.12.2019. Mulțumesc tuturor colegilor fără de care nu puteam obține acest rezultat. Ma înclin în fața voastră stimați colegi!”, le mulțumește acesta tuturor colegilor săi.

Crima de la Săcășeni, rezolvată de Felix Văsuț

Reamintim că o crimă oribilă a avut loc în localitatea Săcășeni, la începutul lunii iulie 2018, atunci când o femeie, în vârstă de 95 de ani, a fost violată și ucisă cu bestialitate de către un minor, în vârstă de 17 ani. Femeia a fost găsită decedată în propria casă.

Este important de precizat că autorul a fost identificat și probat exclusiv în baza probelor criminalistice! Probe prelevate de către criminalistul Felix Văsuț.

Pentru această reușită, agentul șef adjunct de poliție – din cadrul Serviciul Criminalistic al Inspectoratului Județean de Poliție – a fost declarat polițistul lunii iulie!

Aport substanțial în rezolvarea triplului omor de la Apa

O altă reușită a lui Felix Văsuț se leagă de cazul triplului omor de la Apa, din 29 noiembrie 2017. Caz în care Răzvan Rentea a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea părinților și a bunicii sale materne.

La acea dată, Felix Văsuț a fost unul dintre criminaliștii care au prelevat probe vitale, care le-au dat posibilitatea procurorilor și polițiștilor judiciariști să probeze vinovăția lui Răzvan Rentea.

Aportul substanțial al lui Felix Văsuț în prelevarea probelor – care au constituit baza acuzării și condamnării lui Rentea – a fost recunoscut de conducerea Poliției Române.

Sindicalist extrem de curajos

Date fiind toate aceste rezultate, Felix Văsuț ar putea să spună că este un polițist împlinit și și-ar putea vedea liniștit de viața profesională și personală. Dar nu e chiar așa.

Agentul șef adjunct de poliție este liderul Sindicatului Europol – filiala Satu Mare – poziție din care a dat multe bătăi de cap șefilor din Poliția Română. S-a remarcat ca și sindicalistul care a organizat primul protest al polițiștilor în fața sediului Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.

Apoi, a contestat deciziile celor din conducerea Poliției, fapt care i-au atras multe antipatii. Cu toate acestea, când ești un super profesionist, chiar nimeni nu își permite să te ”execute”.Fii primul care comentează! despre "FOTO. Unul dintre cei mai profesioniști criminaliști din Satu Mare, avansat în grad!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
FOTO/VIDEO. Accident în Cartierul Micro 17. Biciclist lovit de o mașină

Închide