FOTO. Viața tristă a sătmăreanului care doarme într-o mașină, sub pod

Un bărbat, de circa 50 de ani, doarme într-o mașină, sub pasarela care leagă strada Fabricii și Drumul Odoreului, în zona stației de carburanți Petrom de pe Drumul Botizului. Un sătmărean care locuiește în zonă îi mai duce câte ceva de mâncare și haine mai groase, dar îi este frică ca bărbatul să nu pățească ceva.

Cu atât mai mult cu cât nu are nicio sursă de încălzire, iar temperaturile negative ar putea să îi pună în mod serios viața în pericol. Sătmăreanul cere intervenția autorităților, astfel încât să i se poate oferi bărbatului un adăpost temporar, până mai cresc temperaturile.

”Oare chiar nu se găsește cineva să îl ajute, să îi dea un adăpost, mai ales acum, când temperaturile sunt foarte scăzute? Ar fi de bun augur și sprijinul sătmărenilor. Dacă aveți cât de cât ceva de mâncare, ceva haine, să îl ajutăm. Până la urmă, și acest om are un suflet. Nici nu vreau să mă gândesc ce poate fi în mintea și inima lui. Atâta deznădeje. Haideți să fim oameni”, este apelul sătmăreanului, făcut prin intermediul PresaSM. 

 

1 Comment on "FOTO. Viața tristă a sătmăreanului care doarme într-o mașină, sub pod"

  1. Păi si dacă vrea atât de mult să îl ajute, de ce nu îl ia la el între timp? Așa e ușor să facem acte de caritate,scriem puțin și aia e.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre apel umanitar
FOTO. Să ajutăm șase copilași care suferă de frig și foame în județul Satu Mare!

Închide