FOTO/VIDEO. Aurelia Fedorca: “Am arătat că avem soluții la problemele negreștenilor”

Aurelia Fedorca candidează pentru un nou mandat în fruntea orașului Negrești-Oaș. Edilul în funcție și-a prezentat astăzi programul pentru următorii patru ani și a făcut o scurtă trecere în revistă a proiectelor implementate în ultimii opt ani de zile.

“Am demonstrat că promisiunile sunt lege pentru noi”, a spus la începutul discursului său primarul în exercițiu. Aurelia Fedorca a vorbit despre modul în care a reușit, alături de echipa sa, să atragă fondurile necesare pentru modernizarea infrastructurii rutiere, a rețelelor de apă și canal, a unităților de educație și a cartierelor din oraș.

“Am arătat că avem soluții la problemele negreștenilor, știm să atragem fonduri europene, avem forța și voința de a implementa proiecte de anvergură”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Investiții de peste 100 de milioane de euro au fost făcute în infrastructura orașului, iar primarul în funcție promite să nu se oprească aici.

“Este momentul să continuăm împreună tot ce am început. Faptele trebuie să vorbească. Trebuie să le spunem negreștenilor că în acești opt ani am atras fonduri de investiții de peste 100 de milioane de euro și că nimic nu poate să ne oprească pentru a continua”, a mai spus Fedorca.

Aurelia Fedorca și-a prezentat echipa și planurile pentru următorii 4 ani

În ceea ce privește planurile pentru următorii 4 ani, Aurelia Fedorca a precizat că proiectele sunt structurate pe cinci direcții principale.

Oraș modern – Un oraș cu infrastructură modernă până la ultima casă.

Oraș smart – Un oraș cu servicii de calitate, digitalizate.

Oraș pentru familii – Un oraș al educației, al creativității și culturii. Un oraș în care copiii să poată învăța, în care tinerii să-și poată dezvolta creativitatea și să-și întemeieze familii, un oraș în care familiile să participe la viața comunității.

Oraș atractiv – Un oraș în care antreprenorii să-și dorească să investească și toți cei plecați să se poată reîntoarce.

Oraș pentru șanse egale – Un oraș în care nimeni nu este lăsat în urmă, nici copiii, nici tinerii, nici familiile, nici vârstnicii.

Aurelia Fedorca și-a prezentat astăzi și echipa de consilieri alături de care dorește să implementeze noile proiecte pentru modernizarea și dezvoltarea orașului Negrești-Oaș.

“Noi nu promitem de dragul de a face campanie, ci gândim strategii pe termen scurt, mediu și lung, pe care le implementăm alături de echipa mea”, a mai spus Aurelia Fedorca.

Aurelia Fedorca a încheiat îndemnând locuitorii orașului să meargă la vot pe 27 septembrie, să voteze pentru continuitate.

“Îmi doresc pentru cei născuți în Negrești-Oaș și pentru cei care aleg să vină aici ca orașul să le devină acasă, nu doar un loc din care să vrea să fugă sau în care să vrea să vină doar în concedii pentru a-și vizita familia. Îmi doresc ca Negrești-Oaș să devină pentru fiecare dintre noi ”Orașul în care să trăim nu doar să locuim! ” Vă aștept în 27 septembrie la vot, să sărbătorim Ziua Victoriei pentru Negrești-Oaș”, a conchis primarul Aurelia Fedorca.

  2 Comments on "FOTO/VIDEO. Aurelia Fedorca: “Am arătat că avem soluții la problemele negreștenilor”"

  1. Parcări in oraș, autogară pentru un oraș care vrea turism, reducerea numărului de angajați din primărie ?

    View Comment
  2. Doar minciuni și promisiuni, din nou. Inafara de chermeze pe bani publici nu au făcut nimic din tot ce au promis.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Aurelia Fedorca
Big Brother ajunge la Negrești-Oaș. 53 de locații, supravegheate video

Închide