FOTO. Zero interes pentru Ziua Independenței și Ziua Europei. Doar autoritățile au participat

În organizarea Instituţiei Prefectului, Consiliului Judeţean, Primăriei Municipiului Satu Mare şi a Garnizoanei Satu Mare, astăzi, de la ora 11.00, la Monumentul Ostaşului Român din municipiul Satu Mare, s-au desfăşurat manifestările dedicate Zilei Independenţei, Zilei Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al II-lea Război Mondial şi Zilei Uniunii Europene.

La fel ca și în fiecare an, interesul sătmărenilor pentru aceste evenimente a fost inexistent. Au participat doar reprezentanții instituțiilor publice, respectiv câțiva elevi aduși de profesori, dar total dezinteresați de ce s-a întâmplat în jurul lore.

Manifestările au debutat cu intonarea Imnului Naţional şi a continuat cu parastas şi alocuţiuni referitoare la semnificaţia zilei de 9 mai. Au urmat depuneri de coroane şi în final defilarea gărzii de onoare. 3 Comments on "FOTO. Zero interes pentru Ziua Independenței și Ziua Europei. Doar autoritățile au participat"

  1. Nu mai există vre-un eveniment public fără să apară ninjalăii de preoți cu băunatul lor enervant … ?

    View Comment
  2. Cînd salarile muncitorilor romani va fi 1500 de euro atunci vor fii mai multi !

    View Comment
  3. Zero interes? Oare oamenii de rand nu sunt la muncă in timpul ăla!? Sau…cei care se odihnesc,că au muncit noaptea?! Dacă nu ați aflat până acuma vă anunț eu… in Satu Mare nu sunt sărbători legale si zile “cu roşu” in calendar, la noi este doar zi normală de muncă. Indiferent de intreprindere!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Satu Mare
VIDEO. Vulpile se plimbă, în plină zi, prin Satu Mare. Se hrănesc din containerele pentru gunoi

Închide