FOTOGALERIE. Așa parchează liderii PNL în centrul Sătmarului. Ei au voie

Reporterii PresaSM au surprins vineri, în jurul orei 18.00, imagini care ar putea da de gândit comunității sătmărene. Adunați la Muzeul Județean, în cadrul Comitetului Județean al PNL Satu Mare, liderii liberali au parcat pe platoul din fața Muzeului Județean. Acolo unde parcarea este interzisă, în mod normal.

Reporterii PresaSM au luat legătura cu oficialii Poliției Locale, care au precizat că știau de situație, dar nu au putut acționa fiindcă – în baza unei aprobări de la Primăria Satu Mare – li s-a permis șoferilor să parcheze în zonă.

Interesant este faptul că la evenimentul politic au participat și viceprimarii Adrian Albu și Doina Feher, care au parcat în aceeași zonă. Cu toate că în parcările amenajate din jur erau destule locuri. Cu plată, desigur.

Chiar dacă s-a primit aprobare pentru a se staționa pe platou, nu putem să nu ne întrebăm cum este posibil ca pentru un eveniment politic, care nu era pe spațiul public, s-a putut da o astfel de aprobare. Oare chiar nu puteau parca și liderii PNL ca și toți plătitorii de taxe și impozite?! Sunt niște întrebări la care sătmărenii trebuie să le găsească răspuns.

6 Comments on "FOTOGALERIE. Așa parchează liderii PNL în centrul Sătmarului. Ei au voie"

 1. Reporterii presasm nu au fost atat de vocali la alte evenimente, nici nu au luat legatura cu politia.
  Oare la aceasta intrebare nu trebuie sa reflectam toti satmarenii?

  View Comment
 2. Chiar așa?! Insistați să vă dăm exemple cu duiumul?! Verificați arhiva, nu vă mai scuzați…

  View Comment
 3. Badea Gheorghe | iunie 18, 2018 at 09:17 |

  Rușine PNL Satu Mare!
  Adi, dezamăgești mereu! Atenție se apropie alegerile!

  View Comment
 4. Chiar santem putin rai cu anumite evenimente.

  View Comment
 5. Vreau să văd exemplele cu mașinile PSD-iștilor parcate în același loc (ori în fața hotelului Aurora) și articolul publicat de presasm. Oricum nu veți publica acest comentariu, la fel cum nu l-ați publicat nici pe cel cu parcarea de scaune.

  View Comment
 6. Deja sunteți tendențios. Dar ce v-a mai plăcut când am scris negativ de PSD. Sunt mai multe articole defavorabile PSD-ului decât PNL-ului. Altă întrebare!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre PNL
Adrian Cozma nu a putut fi mazilit din PNL. A câștigat libertatea de opinie

Închide