FOTOGALERIE. Au început ultimele lucrări la Luna Șes. Din iarnă se va schia în județ

Lucrările de amenajare a pârtiei de schi de la Luna Șes continuă! Consiliul Județean Satu Mare a emis ordinul de începere a lucrărilor, după ce o comisie formată din reprezentanți ai Consiliului Județean, Primăriei Negrești – Oaș și Serviciului Public Județean Salvamont Satu Mare, au predat firmei executante amplasamentul pârtiei de schi, liber de sarcini.

Firma ACOMIN, responsabilă de pregătirea domeniului schiabil, și-a reluat activitatea conform proiectului, prin lucrări terasiere, de excavare și nivelare a terenului, în vederea amenajării ultimului tronson din lungimea pârtiei.

Surse avizate au declarat pentru PresaSM că în acest an, cel mai târziu în luna decembrie 2018, la stațiunea de la Luna Șes se va schia. Jumătate de pistă este deja finalizată, iar cealaltă jumătate este amenajată în proporți de circa o treime. Accesul până la pârtie este asigurat de un drum modern, iar în zonă au început să apară și dezvoltatorii: în special restaurantele.

1 Comment on "FOTOGALERIE. Au început ultimele lucrări la Luna Șes. Din iarnă se va schia în județ"

  1. La iarnă…dar la care iarnă????că tot așteptăm de vreo 30 de ani!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Luna Ses
FOTO. Viitoarea pârtie de schi de la Luna Șes, în pericol. Alunecări de teren

Închide