FOTOGALERIE. Cea mai IMPRESIONANTĂ clădire construită în județul Satu Mare!

Cea mai impresionantă construcție din județul Satu Mare este finalizată în proporție de circa 80%, a declarat primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca. Este vorba despre viitorul Centru Multicultural.

”Continuăm pe toate planurile lucrările la Centrul Multicultural Negrești-Oaș, pe care îmi doresc să-l inaugurăm în acest an cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Am avut o ședință pe șantier în cadrul căreia am verificat stadiul lucrărilor și pot să vă spun că sunt în grafic, conform contractului. Din punct de vedere architectural, lucrările sunt realizate în procent de 80% și, la fel, în interior. Acum se lucrează la finisajele interioare, la partea electrică și sanitară. Urmează apoi compartimentările și dotările. În privința dotărilor, proiectul a fost aprobat în Consiliul Local, iar acum se lucrează la partea birocratică. Sper să ne încadrăm cu toate în termenele propuse ca să ne putem bucura împreună de Centenar de o realizare frumoasă!”, a declarat primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

Sala de spectacole / proiecţie cinema, care va avea 305 locuri + 12 locuri pentru persoane cu dezabilități motorii, va fi dotată cu aparatură specializată pentru iluminat de scenă, sisteme de sunet și de proiecție cinema. Sala multifuncţională cu o capacitate maxima de 75 locuri pe scaune va fi dotată cu un panou de proiecție acționat electric, panou pe care vor putea fi facute proiecții video dintr-un proiector suspendat și adăpostit în tavanul suspendat, într-o cutie cu deschidere automatizată.

Sistemele de dotare tehnică propuse asigură o funcționare competitivă, monitorizată și în deplină siguranță a multiplelor zone și funcțiuni ale Centrului Cultural. În parcajul subsolului a fost prevăzut un sistem de parcare cu plată, cu control acces și unitate automatizată de plată. Birourile administrative sunt dotate cu calculatoare, terminale de telefonie și, în birourile de secretariat și administrație bibliotecă, cu imprimante. Biblioteca este dotată cu o rețea de calculatoare în folosul utilizatorilor, cu o unitate de căutare, toate administrate prin serverul din biroul IT.

Zona de caserie va fi completată cu un sistem automat de ticketing pentru spectacole, și de 4 panouri digitale de prezentare și asistare cu informații a publicului.

Sala multifuncțională mică va fi dotată cu un sistem de proiecție video și un sistem de sunet care să susțină scenarii de utilizare multiple (seminarii, conferințe, proiecții multimedia, activități artistice și sportive).

Sala de spectacole va fi dotată cu un sistem de proiecție cinematografică 3D, sistem de sunet Dolby Surround, pentru a fi clasificată ca sală de cinematograf de categoria 0-I.

O altă dotare importantă a sălii de spectacole va fi sistemul de sunet pentru spectacole live (concerte muzicale diverse, dansuri, conferințe, teatru, forumuri, festivități etc.), cu o componentă importantă – sistem de traducere simultană în 2 limbi pentru 50 de utilizatori.

Un sistem de lumini de teatru și spectacole va fi implementat pentru asigurarea suportului tehnic necesar punerii în scenă a unor producții artistice de înaltă ținută.

În finalul prezentării, negreștenii au venit cu propuneri și observații.

Lucrările la Centrul Multicultural Negești-Oaș au început în luna august 2015, iar în acest moment construcția se află în stadiu avansat.

Centrul cuprinde sală de spectacole și teatru, sală de conferințe, bibliotecă, cinematograf, spații de relaxare pentru tineri, galerii pentru expoziții și parcare subterană.Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Cea mai IMPRESIONANTĂ clădire construită în județul Satu Mare!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre investiție
Satu Mare, ultimul loc din regiune la investiții străine. Iar investitorii amenință că pleacă

Închide