FOTOGALERIE. Construcția McDonald`s în Satu Mare, tot mai aproape de finalizare


McDonald’s Satu Mare prinde contur văzând cu ochii. Angajații firmei de construcții se grăbesc să finalizeze lucrările. Deșa a prins contur întreaga clădire, mai ales că marea deschidere urmează să aibă loc, potrivit informațiilor PresaSM, în prima parte a lunii decembrie.

Clădirea viitorului fast-food McDonald’s la Satu Mare, în parcarea supermarket-ului Kaufland de pe drumul Careiului se află într-un stadiu avansat de execuție, iar angajații firmei par să se grăbească să finalizeze cât mai repede lucrarea.

Nu e de mirare având în vedere că firma a început deja procesul de recrutare pentru angajații care ar urma să lucreze la McDonald’s Satu Mare, iar din informațiile PresaSM, marea deschidere a fast-food-ului în prima parte a lunii decembrie.

În ceea ce privește modul în care va arăta construcția, cei de la Premier Capital, care operează restaurantele din România, au deschis un fast-food tot în parcarea Kaufland, la Focșani.  

McDonald’s Satu Mare, o saga aproape de final

Discuțiile despre un restaurant McDonald’s la Satu Mare au început încă de când a fost deschis cel din municipiul Baia Mare. De-a lungul anilor, locațiile în care trebuia deschis noul restaurant s-au schimbat constant.

Sătmărenii s-au așteptat ca, odată cu noile mall-uri, McDonald’s, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de restaurante fast-food, să ajungă și în municipiul Satu Mare.

PresaSM a anunțat la începutul acestui ani că cei de la McDonald’s se gândesc la locația din parcarea supermarket-ului Kaufland pentru viitorul restaurant.

Director General Premier Restaurants România, Daniel Boaje, declara în vara acestui an că compania are planuri ambițioase pentru 2019 și că până la finalul anului vor mai fi deschise alte șase restaurante. Acum, se pare că și cel de la Satu Mare va fi printre noile inaugurări.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Premier Capital plc operează 138 de restaurante în locații importante, mai mult de jumătate dintre ele având McDrive şi numeroase cafenele McCafé.

În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 72 de restaurante în 21 de oraşe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.500 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi.

În 2017 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al patrulea an consecutiv, conform AON România.Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Construcția McDonald`s în Satu Mare, tot mai aproape de finalizare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre investiție, McDonalds
VIDEO. Patru case demolate în municipiul Satu Mare. Lidl se extinde!

Închide