FOTOGALERIE. Iarba a invadat totul pe digul Someșului. Inclusiv zona de picnic

Zona cuprinsă cuprinsă între dig și râul Someș, în zona Cartierului Micro 16, arată ca și după apocalipsă. De parcă nu ar mai exista o posibilă intervenție umană. Iarba a pus stăpânire pe tot. Chiar și pe zona de picnic, inaugurată de fosta administrație publică, dar lăsată acum de izbeliște.

Din cauza vegetației foarte mari, oamenii nu prea se mai încumetă să se deplaseze în zonă, de frica câpușelor, dar și a altor insecte care au un mic colț de rai acum.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a recunoscut această problemă zilele trecute, insistând pe lângă firmele care au contract cu municipalitatea să intervină. Până acum nu au făcut nimic, așa cum rezultă din imaginile de mai jos.

“ Noi am redus capitolul bugetar care se referă la întreţinerea zonelor verzi şi la insistenţele unor colegi consilieri, din acea sumă nu putem să întreţinem tot oraşul, dar zonele centrale, cartierele unde sunt spaţii mai mari, digurile trebuie întreţinute şi aici o să chemăm pe toţi operatorii care îşi desfăşoară activitatea în domeniul zonelor verzi vor fi convocaţi pentru că nu suntem mulţumiţi şi dorim să fie o activitate mult mai vizibilă a dânşilor”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor, în urmă cu câteva zile.

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Iarba a invadat totul pe digul Someșului. Inclusiv zona de picnic"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTOGALERIE. Lucrări în bătaie de joc la drumuri. Primăria Satu Mare NU recepționează lucrările

Închide