FOTOGALERIE. O mamă cu bebeluș, acuze la adresa unor angajați ai Spitalului Județean Satu Mare


O sătmăreancă, internată la Spitalul Județean Satu Mare împreună cu bebelușul său, a acuzat o parte din angajați că i-ar fi deteriorat pachetul trimis de către soțul său.

Mai exact, spune sătmăreanca, soțul său i-a trimis mai multe flacoane cu apă, iar când au ajuns pe secție, recipientele au fost sparte.

”La Spitalul Județean Satu Mare, Spitalul Nou, ce să zic?! Pe lângă comportamentul pe care îl au uite…îți mai aduce și apă spartă și pe urmă, vezi Doamne, nu-i nimeni de vină… Păi, atunci eu care sunt înăuntru cu un bebelș, eu sunt de vină… Sau cine?! Cică ei nu pot nimic, ăsta este răspunsul și trasul din umeri. Ce e mult e mult, rândul trecut am rămas fără apă, deci ce urmează ca mâine-poimâine să rămână lumea fără bagaj de acasă ce le trimit rudele sau cum?!”, a declarat sătmăreanca, care a dorit să rămână sub anonimat.

Soțul femeii a mers să discute cu personalul de la poarte de acces, care au declarat că ei nu ar fi de vină și că nu știu ce s-ar fi întâmplat cu acel pachet.

”Soțul a venit să îi întrebe ce s-a întâmplat, a zis la poartă că ei nu știu… Și că nu ei aduc pachetele sus pe secție, ci brancardierii… Și pe când a ajuns la mine sus pe secție au ajuns așa sparte. Zici că au fost trântite de pământ”, a mai spus sătmăreanca.

Poziția conducerii Spitalului Județean Satu Mare

Referitor la acuzațiile unei paciente internate într-una din secțiile SJU Satu Mare, la adresa personalului care manipulează pachetele, facem următoarele precizări:

–        Conform protocolului, pachetele destinate celor internați în cadrul SJU Satu Mare sunt lăsate la poarta locației în care se află pacientul. Pe pachet trebuie inscripționat în mod clar numele și secția  în care se află internat pacientul.

–        Pachetele sunt transportate periodic, cu un cărucior, pe secțiile spitalului pentru a fi înmânate destinatarilor.

–         În situația descrisă de d-voastră, s-a aflat că pachetul destinat pacientei de pe secția Obstetrică a fost deteriorat după ce a căzut de pe un cărucior în timpul manipulării acestuia în lift. Ulterior, pachetul respectiv a fost înmânat destinatarei fără a i se comunica împrejurările deteriorării acestuia fapt pentru care persoanele respective a fost mustrate.

–         Spitalul Județean de Urgență Satu Mare cere scuze pacientei pentru situația neplăcută creată cu această ocazie.3 Comments on "FOTOGALERIE. O mamă cu bebeluș, acuze la adresa unor angajați ai Spitalului Județean Satu Mare"

  1. asa is romanii daca nu fac un rau nu sunt sanatosi.

    View Comment
  2. Sânt și uscaturi dar să nu generalizam

    View Comment
  3. @Ghita asta cu – românii dacă nu fac un rău nu sunt sănătoși- nu sunt deacord cu tine. Sunt ungur și am de lucru cu mulți români și toți sunt de treabă. Poate m-aș putea plânge pe 1% dintre românii cu care am treabă. În rest hideți să ne bucurăm de iarnă.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Spitalul Județean Satu Mare
FOTO. Chirurgul Victor Bojan răpus de COVID. Doliu la Spitalul Județean Satu Mare

Închide