FOTOGALERIE. Razii de amploare la terasele din Satu Mare! Inclusiv cu mascați!

Ca urmare a creșterii accentuate a numărului persoanelor infectate cu noul virus SARS COV 2 la nivel național, pe fondul nerespectării măsurilor sanitare preventive dispuse pentru starea de alertă, în perioada 03.07-05.07.2020, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, în colaborare cu reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, Poliția Locală Satu Mare, Inspectoratul Județean de Jandarmi și Pompieri, Poliția de Frontieră, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Direcția Sanitar-Veterinară, Direcția de Sănătate Publică Satu Mare şi Protecţia Consumatorului vor acționa cu efective mărite pe întreg teritoriul județului Satu Mare, conform Planului de măsuri privind prevenirea răspândirii acestui virus.

În acest sens se vor desfășura activități de verificare cu efective mărite în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, terase și zonele de promenadă. Totodată, se vor efectua verificări și în trafic, fiind vizat transportul local, național și internațional, de persoane.

Pentru desfășurarea acestor acțiuni, se vor suplimenta efectivele și mijloacele tehnice din teren. Astfel că, in cursul serii trecute pe raza județului, au fost angrenati peste 120 de polițiști, polițiști locali, jandarmi, reprezentanţi ai ISU Satu Mare ANPC, ANSVA, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Muncii şi Autorităţii Publice Locale.

După primele activități desfășurate în acest sens, în 03.07.2020, au fost verificate 48 societăți comerciale/persoane fizice autorizate. Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale majoritatea pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală şi pentru fapte de natură economică în context COVID 19.

De asemenea, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 și un număr de 3 sancțiuni la Legea nr. 61/1991. Cu o valoare totală de peste 3.900 de lei.

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Razii de amploare la terasele din Satu Mare! Inclusiv cu mascați!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
VIDEO. Explozie la un camion care transporta deșeuri animaliere de la Satu Mare

Închide