FOTOGALERIE. Sute de copaci plantați în municipiul Satu Mare! Se poate și așa!

Primăria Municipiului Satu Mare a demarat în primăvara acestui an o amplă acțiune de plantare a arborilor în mai multe zone din oraș, care a fost reluată în această toamnă. Pe mai multe străzi din oraș au fost deja plantați în acest sezon de toamnă peste 400 de arbori, atât pe malul drept al Someșului, cât și în cartierele Micro 17, Micro 16, Carpaţi I şi Carpaţi II.

Municipalitatea consideră ca important regenerea zonelor verzi. Astfel că, în fiecare zonă unde unde au fost identificați arbori bătrâni sau bolnavi și unde a fost nevoie ca să se intervină pentru tăierea loc, în această toamnă locul lor a fost luat de puieți. Pentru fiecare copac tăiat s-a plantat altul, iar acțiunea de completare a arborilor va continua.

Acţiunile de plantare a arborilor pe străzile oraşului, în cadrul campaniei de toamnă, au vizat mai multe zone din oraș, dintre care amintim străzile: Ioan Slavici, George Coșbuc, Crinului, Drăganilor, Turturelelor, Ștefan cel Mare, dar și zona Piaței Mici, parcare Pod Decebal, parcul U.F.O, precum și în cvartalele de parcări situate între str. Jubileului- Bld. Independenței -str. Ion Vidu – str. Bobocului etc. În total, în această toamnă vor fi plantați peste 600 de arbori.

Anul trecut Primăria Municipiului Satu Mare a plantat peste 500 de arbori dintre care amintim străzile: Henri Coandă, Cuza Vodă, Horea, Bariţiu, Wolfenbuttel, Almaşului, Retezatului, Rodnei. Campania de plantare va continua și în primăvara anului viitor și pe alte străzi din oraș.

3 Comments on "FOTOGALERIE. Sute de copaci plantați în municipiul Satu Mare! Se poate și așa!"

  1. Da pe Lucian Blaga nu trebuie nimic.

    View Comment
  2. Să ne informati vă rog, cât a costat un copac cu tot cu plantat inclusiv parul. Ar fi fost interesant să știm și noi, sau sa știm din 400 câți s-au prins, că doar sunt plantați din bani noștri nu din a Primăriei sau a primarului.

    View Comment
  3. Alo! Primarie pe Botizului de ce nu planti? Aici ati pus in urma cu cativa ani niste boscheti! Ce dracu! Noi suntem boschetari si nu platim impozite? Ce aveti cu noi? Bine ca ati bagatvtrafic greu cat incape de nu ne mai vedem de noxe, zgomot si praf!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre copac, ecologie
FOTO. Bordura, mai importantă ca oxigenul?! Copacii, amenințați pe străzile în reabilitare

Închide