FOTOGALERIE. Viața de coșmar a unor copii din județ. Ajutați de oameni cu suflet mare

Un dar adevărat şi uşor de oferit e acela care vine din suflet, pe care îl oferi cu bucurie şi care, prin faptul că l-ai oferit îţi aduce împlinire şi mulţumire. Proiectul ”Un zambet, un destin”, organizat de Asociația – Dăruind Primești, continuă cu o nouă campanie socială – „Un ghiozdan la început de an”.

”În această perioadă copiii care urmează să înceapă școala își pregătesc hainele și rechizitele, din păcate nu toți pot face acest lucru. Este vorba despre copiii din familii defavorizate, copii care nu au un ghiozdan și nici creioane sau acuarele. De data aceasta ne îndreptăm atenția către copiii cu posibilităţi reduse, care frecventează Școala din comuna Tătărești, judetul Satu Mare, și care se vor bucura să înceapă școala cu cele necesare: Haine noi, ghiozdan, penar, obiecte de scris (pixuri, carioci, creioane colorate), caiete, bloc de desen, foi colorate, pensule etc.”, transmit inițiatorii acestui proiect.

Membrii unei familii din comuna Tătărești sunt greu încercaţi de problemele crunte pe care viaţa le-a tot pus în calea lor. Cei 11 copii trăiesc într-o sărăcie greu de imaginat, iar condiţiile din ”căsuța” în care îşi duc zilele sunt greu de îndurat. O cameră pentru 13 suflete!

O altă familie de la periferia orașului Satu Mare, unde tot așa, într-o căsuță mică traiesc nouă suflete, acestea vor merge la școală cu haine noi și rechizite școlare!3 Comments on "FOTOGALERIE. Viața de coșmar a unor copii din județ. Ajutați de oameni cu suflet mare"

 1. Buna
  Cum as putea sa ii ajut si eu
  Mersi

  View Comment
 2. la fata locului

  View Comment
 3. dacaesti aproape vezi ce lipseste

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre apel umanitar
MULȚUMIRI! Tomi (10 anișori) a început tratamentul și răspunde pozitiv! S-au strâns banii!

Închide