FOTOGALERIE. Zona Primăriei Satu Mare, reabilitată. Urmează ”Groapa lui Gyuszi”

Lucrările de reabilitare a Pieței 25 Octombrie – în zona Primăriei Satu Mare – au fost finalizate, iar zona a fost redată traficului pietonal.

Pentru reabilitarea întregii Piețe 25 Octombrie ar fi nevoie de fonduri semnificative, astfel încât se va încerca accesarea unui proiect european.

Pe porțiunea pe care s-a intervinit s-a înlocuit piatra cubică. De asemenea, lucrările au durat doar circa o lună. Un alt obiectiv important care va intra în reabilitare este Pasajul Corneliu Coposu, respectiv zona cunoscută sub numele de ”Groapa lui Gyuszi”, care va regândită TOTAL în planul materialelor folosite la reabilitare.

Lucrările efective de reabilitare vor începe în luna august. Va fi înlocuit așa-zisul lemn Tekk cu care este acoperită groapa de evenimente. Este vorba despre un material compozit între plastic și lemn. 70% lemn și 30% plastic.

1 Comment on "FOTOGALERIE. Zona Primăriei Satu Mare, reabilitată. Urmează ”Groapa lui Gyuszi”"

  1. Foarte fain!
    Sunt curios, dacă se va parca la fel de prost, pe trotuar, ca și până acum, cât vor rezista dalele ?!?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTOGALERIE. Copertinele stațiilor de autobuz, tăiate pe Drumul Careiului. Vezi motivul

Închide