Kereskenyi: Mega Mall-ul NEPI este foarte aproape. Lucrările încep anul acesta


Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, este foarte optimist când vine vorba despre proiectul Shopping City-ului celor de la NEPI. Edilul șef sătmărean a declarat că după ce s-a rezolvat situația juridică a terenurilor, acum proiectul mai are nevoie de un aviz al Apelor Române Cluj pentru ca Planul Urbanistic Zonal să poată intra pe masa consilierilor locali, în vederea aprobării.

Kereskenyi Gabor a spus că Planul Urbanistic Zonal ar putea intra în plenul Consiliului Local chiar în această lună. În aceste condiții, lucrările ar putea fi demarate încă din acest an.

Reprezentanții New Europe Property Investments, Călin Stan și Silviu Grigorescu, au declarat pentru PresaSM.ro că nu mai au niciun fel de probleme cu terenurile pe care se va construi viitorul Shopping City, fiind achiziționate și ultimele parcele.

Conform acelorași surse, dacă se vor obține toate autorizațiile necesare, lucrările se vor putea construi încă din acest an, urmând ca ele să fie finalizate în prima parte a anului viitor.

Shopping City Satu Mare va fi construit pe un teren de aproximativ 6 hectare, iar la finalizarea dezvoltării sale de la finalul anului viitor, le va oferi vizitatorilor o parcare generoasă de aproximativ 1.000 de locuri. Parcarea va fi dispusă pe 2 niveluri, iar vizitatorii vor avea la dispoziție și o rampă de acces rapid, ce le va facilita accesul.

Cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 28.000 de metri pătrați, Shopping City Satu Mare va deveni principala destinație regională de shopping și petrecere a timpului liber. În urma unei investiții de aproximativ 40 de milioane de euro, cea mai mare din ultimii ani din Satu Mare, centrul comercial va aduce publicului din regiune un mix complet de shopping și divertisment, cu branduri naționale și internaționale, un hipermarket, un cinema ultra-modern şi un food-court cu restaurante, cafenele şi locații fast-food pentru toate categoriile de public.

Centrul comercial va fi aliniat celor mai înalte standarde, continuând rețeta de succes aplicată de NEPI în cazul tuturor centrelor comerciale lansate până acum.

Centrul comercial va pune la dispoziția vizitatorilor săi o ofertă completă de branduri de modă și frumusețe, de renume local și international, ce vor asigura cea mai avansată experiență de shopping din zonă și vor oferi o diversitate de produse pentru toate categoriile de public.

Shopping City Satu Mare va completa oferta de agrement a orașului, adaugând o locație comercială cu multiple opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber, printre care și un cinematograf modern, dotat cu cele mai noi tehnologii ce vor oferi vizitatorilor oportunitatea de a viziona cele mai recente și populare producții cinematografice.

De asemenea, centrul comercial va beneficia de un food court generos cu o zonă specială de terasă și o diversitate de restaurante, locații fast food și cafenele pentru toate gusturile.

În completarea lucrărilor la construcția centrului comercial, NEPI își propune să realizeze și o serie de îmbunătățiri în infrastructură, prin construirea unui sens giratoriu, prin amenajarea a două străzi adiacente centrului comercial (strada Digului și strada Dunării), cât și printr-o contribuție la realizarea unei pasarele pietonale peste Someș, care va facilita tranziția între cele două părți ale orașului.Fii primul care comentează! despre "Kereskenyi: Mega Mall-ul NEPI este foarte aproape. Lucrările încep anul acesta"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre NEPI
E OFICIAL! Lucrările la Shopping City încep în octombrie! Mall-ul se DESCHIDE în primăvară

Închide