FOTO/VIDEO. Cele mai noi produse decorative italiene, prezentate la Satu Mare. Lebăda, unic distribuitor

De două decenii, Lebăda este singura firmă din județul Satu Mare care distribuie produselor decorative Art’e Style, un brand al Italiei, sinonim cu calitatea și inovația. Reprezentanții Lebăda au invitat astăzi mai mulți arhitecți și specialiști în domeniul decorațiunilor interioare din județul Satu Mare la o prezentare practică a celor mai noi produse.

Au fost prezenți la Satu Mare specialiști ai partenerilor Lebăda, membrii ai grupului italian DiDonato, un producator renumit de materiale decorative. Produsele Art’e Style sunt ideale pentru decorarea pereților interiori și exteriori, acestea conferind pereților un efect decorativ atât în stil classic, cât și modern.”Dorința noastră este să vă ajutăm să vă împliniți visele și proiectele pe care sperăm nu numai să le realizați, dar să și simțiți la final că fac parte din personalitatea și temperamentul dumneavoastră. Venim în sprijinul arhitectilor și designerilor cu produse de calitate și consultanță de specialitate”, a declarat Cristian Pașca, reprezentantul Lebăda Satu Mare.

Care sunt cele mai noi produse prezentate la Satu Mare:

1. CHIC heritage este un produs decorativ pentru exterior și interior, cu efect puternic metalizat, ce conferă peretelui următoarele caracteristici:

– rezistență mare la agenții atmosferici
– respirabilitate
– lavabilitate
– puternic efect policromat
– elasticitate

2. Chiffon este ideal pentru decorarea pereților interiori, acesta conferind peretilor un efect decorativ perlescent, atât în stil classic cât și modern. Chiffon este un finisaj decorativ pentru interior versatil și elegant, ce conferă o armonie și rafinament în fiecare tip de ambient, de la edificiu istoric la apartament minimalist. Rezultatul final poate fi personalizat de aplicator în funcție de tipul aplicației. Produsul poate fi aplicat trei stiluri: stile liberty, stile barocco și stile minimalist.

3. Tresor. Reflexe de lumini, jocuri de culori, nuanțe iridiscente, briliante, fără comparație – toate acestea sunt Tresor. Cinci finisaje și 12 fonduri colorate care dau valoare și personalitate interioarelor. Tresor dă valoare și exclusivitate oricărui ambient și are următoarele caracteristici:

– ușor de aplicat
– efect multicolor iridiscent
– Bună lavabilitate după 20 de zile
– lasă peretele să respire
– se folosește doar pentru interior


Puteți descoperi toate acestea la showroom-ul Lebăda, situat pe Drumul Careiului, nr. 15 – 17.  De asemenea, în showroom-ul Lebăda se găsesc peste 3.500 de produse, dispuse pe o suprafață de 600 de metri pătrați. Este vorba despre produse proprii, fabricate în unitatea de la Valea Vinului (investiției 100% a firmei Lebăda), dar și de la furnizori naționali și internaționali.

Descoperă pasiunea pentru arta locuirii printr-o ofertă amplă de produse de înaltă calitate. Trăiește o experiență creativă încărcată de satisfacții în showroom-urile Lebăda și online pe www.novolor.roFii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Cele mai noi produse decorative italiene, prezentate la Satu Mare. Lebăda, unic distribuitor"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre decorațiuni interioare, Lebăda, Novolor
Redecorați, în prag de Crăciun. Magazinele Lebăda oferă reduceri la mii de produse

Închide