FOTO/VIDEO. Decathlon Satu Mare și-a deschis porțile

Decathlon Satu Mare și-a deschis porțile la Centrul Comercial Aushopping Satu Mare de pe strada Careiului 77-79. Momentul este marcat prin trei zile de activități sportive. 

Decathlon Satu Mare și-a deschis porțile în Centrul Comercial Aushopping de pe strada Careiului. Este primul magazin din nord-vestul țării al celui mai important retailer european de articole sportive.

Chiar dacă magazinul își deschide porțile pentru clienți abia la ora 16, cu două ore înainte, primii cumpărători deja sosiseră în zonă, în ciuda ploii.

Aceștia au spus că sunt atrași de ofertele promoționale, iar unii dintre ei, mai harnici, au deja și listă de cumpărături, asta după ce au vizitat magazinul virtual al celor de la Decathlon.

Compania promite că  sătmărenii vor beneficia de o gamă variată de articole pentru peste 60 de activități sportive și de recreere, toate în cei peste 1400 mp ai noului magazin.

Magazinul face parte din Centrul Comercial Aushopping, investiție a celor de la Ceetrus.

“Mă bucur că nu este vorba doar de un compelx comercial, ci un proiect foarte importantpentru întreaga comunitate, un proiect în jurul căruia se va dezvolta o nouă zonă, un nou cartier,” a spus primarul municipiului Satu Mare.


Decathlon este o companie de producere și desfacere de articole sportive, aparate sportive și îmbrăcăminte. Înființată în 1976, compania franceză este prezentă cu propriile magazine în România din 2009, când a deschis prima unitate în București. Decathlon și-a propus ca prin cele 20 de mărci proprii să facă sportul accesibil tuturor.

“Facem sportul accesibil asigurând preţuri mici, dar şi o exigenţă ridicată privind calitatea produselor noastre. Graţie magazinelor noastre simple, logisticii optimizate, a organizării eficiente şi a implicării permanente pentru reducerea costurilor reuşim să reducem preţurile produselor noastre”, spune compania despre filosofia din spatele afacerii, adăugând că: “Produsele noastre exclusive se adresează tuturor sportivilor, de la debutanţi la avansaţi.”

Pentru cei interesați să susțină produsele fabricate în țară, cei de la Decathlon le pun la dispoziție și pe site-ul companiei informații cu privire la mărcile produse în România.

Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Decathlon Satu Mare și-a deschis porțile"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Aushopping
FOTO. Decathlon se deschide în două zile! Cu super competiții gratuite pentru toți

Închide