FOTO/VIDEO. Se lucrează în ritm alert, pe timp de noapte, pe bulevardul Goga

Se lucrează în ritm alert pe timp de noapte pe bulevardul Octavian Goga. Cu circulația parțial restricționată, se încearcă finalizarea cât mai rapidă a lucrărilor.

Măsura de a modifica programul de lucru, iar muncitorii să fie pe șantier pe timp de noapte a fost luată din cauza aglomerației provocate de restricționarea traficului pe una dintre cele mai tranzitate artere ale Sătmarului.

Tot pentru o finalizare rapidă a intervenției, Apaserv a precizat că lucrările pentru înlocuirea conductei sunt realizate printr-o tehnică modernă care prespune doar intervenții minime de excavare.

“Principiul acestei tehnologii constă în căptușirea colectorului din interior fără a modifica semnificativ secțiunea acestuia. Pentru relizarea acestuia au început lucrările de curățire a colectorului , lucrare care se fac pe porțiuni”, a precizat compania de apă.

Lucrări de săpătură mecanică sunt realizate doar pe o porțiune scurtă, în care au fost surpări dese în ultima perioadă și unde în prezent colectorul este strangulat.

Apaserv a precizat în repetate rânduri că intervenția nu mai putea fi amânată, având în vedere că vârsta colectorului de aproximativ 50 de ani impunea intervenții urgente. Acest colector preia apele menajere și pluviale din cartierele Mirco 17, Carpați 1 și Carpați 2 și străzile adiacente, precum și apele menajere din loc. Păulești, Hrip, Petin și Ambud.

Decizia de a se lucra pe timp de noapte a fost luată la finalul lunii august.1 Comment on "FOTO/VIDEO. Se lucrează în ritm alert, pe timp de noapte, pe bulevardul Goga"

  1. Deja trebuia terminat ! Ritm alert !!!!!! ce gluma ……

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Apaserv
FOTO/VIDEO. “Dorel” lovește din nou. Inundație pe o stradă din municipiul Satu Mare

Închide