Gabriel Leș salută democratizarea PSD Satu Mare: ”Unii ne fac să pierdem oameni importanți”

Senatorul Gabriel Leș – fost ministru al Apărării Naționale și candidat pentru funcția de președinte al PSD Satu Mare – a ieșit public și a acuzat lipsa de ”fair play” a unor social-democrați. Fapt care a dus implicit la plecări din partid, cum este cazul primarului comunei Odoreu, Dumitru Pop. 

Cu toate acestea, Gabriel Leș a salutat faptul că a trecut vremea ”candidatului unic” în PSD Satu Mare și a venit vremea democratizării.

Redăm mai jos mesajul integral:

”PSD nu mai are alegeri cu un unic și atotștiutor candidat. NE-AM ASUMAT ACESTE ALEGERI cu riscurile unor jocuri mai mult sau mai puțin politice! Alegerile pentru președinția organizației PSD Satu Mare au arătat încă o dată că formatiunea noastră promovează dezbaterile autentice, libere, precum și competiția constructivă.

Doresc, de asemenea, să vă împărtășesc faptul că în ciuda tuturor provocărilor am reușit să am încrederea majorității liderilor locali ai partidului pentru un proiect de viitor. Această majoritate va fi consfințită la proximele alegeri, chiar dacă prin lipsa de “fair play” a câtorva colegi din organizația județeană acest deznodământ a fost ușor amânat.

Tentativa de a impune un președinte interimar lipsit de legitimitatea votului a fost respinsă, tocmai pentru a valida cât mai curând proiectul menit să asigure inițiativelor noastre unitate de acțiune și dinamică.

Din păcate unele practici ale câtorva membri de partid care nu înțeleg adevărata democrație de partid ne fac să pierdem oameni importanți (cazul primarului din Odoreu) și implicit electorat chiar acum în prag de cele mai importante alegeri.

Mulțumesc colegilor pentru susținerea arătată și îi încredințez că vom duce la bun sfârșit tot ceea am început”.

Fii primul care comentează! despre "Gabriel Leș salută democratizarea PSD Satu Mare: ”Unii ne fac să pierdem oameni importanți”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre PSD
Demisie din PSD Satu Mare, acuzații de șantaj și amenințare. Un lider pleacă la Pro România

Închide