INTERVIU. Un arhitect din Satu Mare explică avantajele proiectării 3D a casei!

Acum, că aveți destul timp să vă gândiți și la casa dumneavoastră, puteți să vă faceți planuri de viitor în ce privește modernizarea locuinței. Nu este de ajuns doar să vă imaginați designul băii, spre exemplu. Ci ar trebui să vedeți concret cum va arăta în final, pentru a putea alege cu ușurință gresia, faianța, mobilierul și obiectele sanitare potrivite gusturilor tale. Pentru a face o alegere perfectă, vino la Lebăda  și cere o simulare computerizată cu programul de PROIECTARE 3D pentru băi. Este GRATIS!

Ca să vă explicăm mai bine care sunt avantajele acestei tehnici moderne, am stat de vorbă cu arhitectul sătmărean Imola Veber. 

REPORTER: Puteți să ne explicați ce presupune o proiectare 3D și care sunt avantajele?!

Arhitect Imola Veber: Proiectarea 3D presupune cea mai eficientă modalitate de realizare a unui design interior de excepție. Prin vizualizarea spațială a unui proiect, majoritatea detaliilor pot fi incluse și evaluate din faza de proiectare, reducând la minim eventualele surprize care pot apărea în faza de execuție. Avantajul cel mai important constă în obținerea unei imagini de ansamblu pe baza căreia alegerea culorii, a mobilierului și a materialelor dorite este considerabil de mult facilitată.

REPORTER: Cât de mare este diferența față de modelele clasice de băi, regăsite în municipiul Satu Mare? Cât de mult spațiu se eficientizează?

Arhitect Imola Veber: Lipsa proporției este o problemă des întâlnită. Un spațiu eficient amenajat trebuie sa fie funcțional și să respecte ergonomia umană. Mobilierul supradimensionat sufocă o încăpere, face ca orice spațiu să pară mic și înghesuit. Din această cauză este important că deja în faza de proiectare să fie obiectele dimensionate și poziționate corect în spațiu.

Clienții noștri au ales nuanțe naturale de piatră combinate cu cele ale lemnului, iar arhitectul le-a pus in operă, rezultatul fiind excepțional. Vă așteptăm în showroom-ul nostru de pe Drumul Careiului C15-17 pentru a vă oferi serviciul de PROIECTARE 3D GRATUIT! Serviciul de proiectare 3D este disponibil in fiecare zi de marți, între orele 9 – 16.

Publicată de Lebăda pe Joi, 13 februarie 2020

REPORTER:  Bazele proiectului se pun împreună cu beneficiarul? Clientul are posibilitatea de a-și spune punctul de vedere?

Arhitect Imola Veber: Prima discuție cu beneficiarul constă în stabilirea elementelor cheie care vor sta la baza proiectului. Scopul principal este înțelegerea spațiului ce urmează a fi amenajat, aspecte importante ce țin de personalitatea beneficiarului, gusturile și aspirațiile sale, bugetele disponibile și termenul în care trebuie încadrat proiectul. Clientul are posibilitatea de a-și spune punctul de vedere în tot parcursul proiectului. Aceste discuții ne vor ghida spre obținerea spațiului ideal.

Serviciul de proiectare 3D

Vreți să vedeți cum va arăta baia sau bucătăria dumneavoastră înainte de a începe renovarea? Ce culori și forme de gresie și de faianță se potrivesc cel mai bine? Veniți la Lebăda și folosiți PROIECTAREA 3D pentru băi și bucătării, în mod GRATUIT!PROGRAM DE LUCRU DEPARTAMENT DESIGN GRESIE ȘI FAIANȚĂ LEBĂDAÎn fiecare zi de marți, între orele 9.00 – 13.00Adresa: Showroom Lebăda – Drumul Careiului, C15-17

Publicată de Lebăda pe Luni, 2 decembrie 2019

REPORTER: După finalizarea proiectului, clientul poate găsi toate materialele necesare într-un singur loc, la prețuri foarte bune?! Ca să evite deplasările în mai multe locuri?

Arhitect Imola Veber: După finalizarea detaliilor legate de design, materiale, obiecte sanitare, accesorii etc., proiectul va fi preluat de specialiștii Lebăda prentu calcularea necesarului de materiale și realizarea ofertei. Toate produsele prezente în proiectul 3D pot fi achiziționate într-un singur loc la prețuri avantajoase, evitând astfel deplasările clientului în mai multe locuri.

REPORTER: Câte astfel de proiecte ați realizat și ce fel de reacții ați primit din partea clienților?

Arhitect Imola Veber: De-a lungul experienței mele profesionale am făcut numeroase amenajări interioare și am obținut o mulțime de reacții pozitive. Aprecierea clienților pentru creativitatea și originalitatea noastră, faptul că revin și ne recomandă, sau pornind de la designul unei băi sau bucătării ajungem la amenajarea unei locuințe întregi, îmi aduc cele mai mari satisfacții și mi-au consolidat încrederea că suntem o echipă de profesioniști.


Știați că spațiul dintr-o baie poate fi optimizat la maxim?! Că elementele din baie trebuie armonizate cu restul casei?! Dar cea mai importantă întrebare: știați că proiectarea 3D a băii dumneavoastră se face gratuit, doar într-un singur loc din municipiul Satu Mare?! Și nu de către oricine, ci de către arhitecți cu experiență? Ei, bine, răspunsul vi-l dăm noi: toate acestea le găsiți la Lebăda, în municipiul Satu Mare!

Avantajele proiectării 3D:

  • alegerea culorilor şi formelor gresiei şi faianţei potrivite băii sau bucătăriei tale
  • vizualizarea spaţiului înainte de începerea amenajării
  • posibilitatea de a face un tur virtual prin baia sau bucătăria ta şi de a o vedea din toate colţurile 3D
  • punerea proiectului la dispoziţia ta pentru a te consulta cu familia
  • estimare reală a costurilor amenajării
  • calcularea necesarului de materiale
  • consilierea oferită de către designeri în privinţa gamei cromatice şi temei designului

Proiectarea 3D este GRATUITA.

Pe langă proiectare, Lebăda vă oferă o gamă completă de produse sanitare adecvate oricarui tip de baie.

Gama de produse cuprinde:

gresie si faianţă, obiecte sanitare, mobiliere de baie, căzi şi cabine de duş, baterii de baie si sisteme de dus, baterii de bucătărie, accesorii sanitare.


PROGRAM DE LUCRU DEPARTAMENT DESIGN GRESIE ȘI FAIANȚĂ LEBĂDA

În fiecare zi de marți, între orele 9.00 – 13.00

Adresa: Showroom Lebăda – Drumul Careiului, C15-17

Fii primul care comentează! despre "INTERVIU. Un arhitect din Satu Mare explică avantajele proiectării 3D a casei!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
Testare în masă pentru COVID-19, deocamdată doar în București. Vor urma și alte orașe

Închide