LISTĂ. Cine sunt candidații PSD la alegerile locale din municipiul Satu Mare

Organizația municipală PSD Satu Mare a depus azi, 16.08.2020, la sediul Biroului Electoral de Circumscripție , lista de candidați pentru alegerile locale din 27 Septembrie 2020.

Candidații au fost însoțiți de președintele interimar al organizației județene PSD Satu Mare, Ionut Onet, președintele organizației municipale, senatorul Gabriel Leș și președintele TSD, deputatul Ioana Bran.

“Organizația vine in fata sătmărenilor cu lideri cu experiența, cu tineri, cu oameni noi, totul pentru dezvoltarea municipiului Satu Mare”, spun cei de la PSD Satu Mare.

comunicat de presă PSD Satu Mare

Candidatul la primăria municipiului Satu Mare, dr. Coica Dorel Costel vine cu echipa de cosilieri locali:

1. Leș Gabriel Beniamin
2. Coica Costel Dorel
3. Durla- Pașca Mihai Călin
4. Crăciun Ciprian Dumitru
5. Ilieș Cristina Marina
6. Sabou Eugenia
7. Rogoz Manuela Bianca
8. Ardelean Octavian Iulian
9. Chiș Alina Ramona
10. Supuran Daniel Gheorghe
11. Tișea Lucian Ciprian
12. Săvescu Ionuț Alexandru
13. Stănean Sorin Vasile
14. Vlad Dan
15. Măcelaru Mărioara
16. Krucz Andrei
17. Domokos Alina Fulga
18. Haidu Livia
19. Petruț Sebastian Bogdan
20. Buga Ovidiu

“Am luat hotărârea să candidez pentru un nou mandat la funcția de Primar al Municipiului Satu Mare pentru că având structura și educația de medic militar, îmi place ca o treabă începută să fie dusă la capăt. Am demarat proiecte pentru orașul nostru care nu au fost continuate sau au fost chiar abandonate de actuala conducere. Doresc să le reiau, să le finalizez și să dezvolt noi proiecte care să facă din Satu Mare un oraș cu care să ne mândrim. Haideți să facem MARE Satu Mare!” a declarat candidatul la primăria Municipiului Satu Mare- dr. Coica Dorel Costel

Comunicat de presă PSD Satu Mare

Satu Mare are nevoie de oameni cu experiență, de oameni energici, cu idei inovatoare, cu putere de muncă și devotament față de dezvoltarea Municipiului Satu Mare, mai spun cei de la organizația municipală.


1 Comment on "LISTĂ. Cine sunt candidații PSD la alegerile locale din municipiul Satu Mare"

  1. O echipa competenta! Multa bafta!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri locale 2020
VIDEO. Prima femeie intrată în cursa pentru Primăria Satu Mare. Petric, propunerea pentru șefia CJ

Închide