Mesaje sfâșietoare ale apropiaților Patriciei: ”Locul îngerilor este lângă Dumnezeu”

Întregul colectiv al clasei a X-a B și conducerea Liceului Ortodox ”Nicolae Steinhardt” transmit familiei îndurerate condoleanțe în aceste momente grele, provocate de plecarea către ceruri mult prea devreme a Patriciei Toma.

De asemenea, mai mulți prieteni au ținut să îi transmită un ultim mesaj Patriciei.

Georgiana Delia Crișan: ”Patricia de ce? Nu pot sa cred nu am nici cuvinte! Dumnezeu sa te ierte si sa te odihnească în pace. Dormi in pace suflet drag”.Tura Ioana Luminita: ”Condoleanțe vecina dragă. Ultimul salut care l-am primit aseară de la tine. Te-ai dus prea devreme, Patricia draga.”

Pintea Adrian: ”Sincere condoleanțe. Erai foarte cuminte, Patricia! De ce ai vrut să pleci așa de repede, de ce?”

George Fcsb: ”Dormi în pace, suflet blând! Prea repede te-ai dus dintre noi! Îmi vei lipsi!”

Florina Toma: ”Locul îngerilor nu este pe pământ. Locul lor este alături de Dumnezeu și de ceilalți ingeri! Dumnezeu așa a decis… să fi alături de ingerii Săi, să fii alături de El, chiar dacă nouă, pământenilor, ne este greu să acceptăm această soartă atât de cruntă. Vei râmâne mereu în inimile noastre. Nu te vom uita niciodată!”Fii primul care comentează! despre "Mesaje sfâșietoare ale apropiaților Patriciei: ”Locul îngerilor este lângă Dumnezeu”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre solidaritate
Tabără gratuită pentru preşcolarii, elevii şi studenţii cu dizabilități în Satu Mare

Închide