Mii de locuri scoase la concurs în Poliție. Recrutări la Satu Mare

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, desfăşoară activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru participarea la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea ianuarie 2019, care pregătesc specialişti pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, cursuri cu frecvenţă, după cum urmează:

 1. Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – 1 300 de locuri (30 romi, 10 alte minorităţi);
 2. Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca – 300 de locuri (10 romi, 3 alte minorităţi).

Înscrierea pentru admiterea la şcolile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne se realizează până la data de 23 noiembrie a.c..

Informaţiile privind înscrierea, condiţiile de participare şi constituirea dosarelor de candidat se pot  obţine la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, telefon 0261/807777, interior 20667, 20665 de luni până vineri, între orele 09.00 – 15.00, precum şi pe site-urile: www.scoalapolitie.ro, www.scoalapolcj.ro și www.sm.politiaromana.ro .

2 Comments on "Mii de locuri scoase la concurs în Poliție. Recrutări la Satu Mare"

 1. Cetatean Liberal | octombrie 4, 2018 at 11:52 |

  “30 romi, 10 alte minorităţi” ; “10 romi, 3 alte minorităţi”

  La prima vedere aceste “conditii” par extrem discriminator! si c-am reflecta opinia Guvernului cea ce priveste etnicitatea in Romania.

  Un organ, care are ca baza, protectia CETATENIILOR ROMANI (fara sa i-a in calcul grupul etnic, nationalitate; religie, etc. al CETATEANULUI), cu aceasta “conditie” da impresia ca protectia vine cu o preferinta etnica.

  Probabil intentia nu era aceasta dar anuntul trebuie un pic rectificat d.p.m.d.v.

  View Comment
 2. Eu fac parte din grupul acela de alte etnii, si parerea mea este urmatoarea: este intradevar discriminatoriu, chiar daca este vorba de alte etnii. Si acele alte etnii trebuie sa stie aceleasi lucruri si la acelasi nivel cu ceilalti. Pentru ca pot aparea situatii in care sunt nevoiti sa vorbeasca si nu vor putea facanduse de ras. Asa sunt si locurile garantate la facultate si multi cer adeverinta ca sunt rromi pentru a acapara un loc gratuit fara examen la facultate.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
FOTO. Un sătmărean a încercat să-și omoare soția și socrii. Mobilizare a Poliției

Închide