FOTOGALERIE. În sfârșit s-a lărgit strada Dunării, între Micro 16 și NEPI (Careiului)

Strada Digului și strada Dunării au fost deschise traficului rutier, după ce au fost lărgite în urma unei investiții realizate de către cei de la NEPI Rockcastle. În prezent, pe aceste străzi se poate circula normal, în condiții de siguranță.

”Parteneriatul Primăria Municipiului Satu Mare cu NEPI- Rockcastle continuă! Au fost finalizate lucrările pe străzile Digului și Dunării. Urmează amenajarea unui nou sens giratoriu pe Drumul Careiului”, se arată într-o postare a reprezentanților Primăriei Satu Mare.

Reamintim faptul că firma care se ocupă cu ridicarea mall-ului NEPI Rockcastle are în vedere să termine lucrările până în luna noiembrie, iar inaugurarea se va face la începutul lunii decembrie. În aceste momente se lucrează intensiv la finalizarea lucrărilor de amenajare atât în interior cât și în exterior, în special parcarea.

În paralel, se finalizează și ultimele lucrări exterioare, printre care urcarea pentru parcarea supraterană, respectiv afișarea viitoarelor brand-uri pe pereții exteriori.

PresaSM a intrat în posesia listei cu brand-urile care și-au confirmat prezența în viitorul Shopping City al celor de la Nepi Rockcastle. Astfel, vorbim într-o primă fază de următoarele certitudini: Carrefour, CCC, Cineplexx, Deichmann, Douglas, Hervis, Intersport, KFC, LC Waikiki, New Yorker, Orsay, Reserved and Smyk.

În completarea lucrărilor la construcția centrului comercial, NEPI își propune să realizeze și o serie de îmbunătățiri în infrastructură, prin construirea unui sens giratoriu, prin amenajarea a două străzi adiacente centrului comercial (strada Digului și strada Dunării), cât și printr-o contribuție la realizarea unei pasarele pietonale peste Someș, care va facilita tranziția între cele două părți ale orașului.5 Comments on "FOTOGALERIE. În sfârșit s-a lărgit strada Dunării, între Micro 16 și NEPI (Careiului)"

 1. “Strada Digului și strada Dunării au fost deschise traficului rutier, după ce au fost lărgite în urma unei investiții realizate de către cei de la NEPI ” nu este tocmai corect formulat deoarece la strada Dunarii nu s-a lucrat deloc

  View Comment
 2. AnonimSatmarean | octombrie 3, 2018 at 14:46 |

  Doar o strada a fost largita, ma rog, jumate de strada, exact cat este marcajul nou pe asfalt, in rest nu s-a lucrat deloc. Ar trebui sa faceti pasaje pentru pietoni la podul Golescu, se blocheaza traficul zilnic din cauza lor, fiindca trec cate unul la fiecare 10 secunde, bine si soferii blocheaza care intra-n sens, dar asta e alta poveste (Ar trebui un politist dimineata si dupa-masa sa stea in sens si cine intra si-l blocheaza permisul luat pe o luna, poate asa ar invata multi cum se circula in intersectii (sensuri giratorii)).

  View Comment
 3. Kicsipici doar nu ai vrut ca NEPI sa refaca toata dunarii? ei au facut pana unde aveau ei nevoie,restul sa faca primaria..

  View Comment
 4. La Strada Digului nu s-a umblat.Acceasi curba ciudata, tot asa de stramta.Acolo daca intra un tir, blocheaza tot. Interesant cum se prezinta articolul.Doar pe Dunarii s-a lucrat

  View Comment
 5. Badea Gheorghe | octombrie 4, 2018 at 07:58 |

  Vorba aia, avem pistă de biciclete, dar unde e trotuarul?!?

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre NEPI
FOTOGALERIE. Imagini în PREMIERĂ din interiorul mall-ului NEPI. Se deschide anul acesta

Închide