MULȚUMIRI! Tomi (10 anișori) a început tratamentul și răspunde pozitiv! S-au strâns banii!

Micuțul Tomi, în vârstă de zece ani, a început deja tratamentul și răspunde pozitiv. Pe lângă mulțumirile pe care le adresează părinții și apropiații celor care au ajutat cu bani, cu rugăciuni sau cu o vorbă bună, familia și colegii din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare doresc să anunțe că toți banii care vor rămâne la final vor fi donați unei alte cauze de acest gen.

”Ne-a impresionat numărul mare de oameni cu suflet și timpul rapid de răspuns. Rămânem profund recunoscători!”, este mesajul părinților lui Tomi.

Plt. maj. Iosif BARNA și soția lui transmit tuturor celor care au contribuit pentru strângerea fondurilor necesare tratamentului băiețelului lor, diagnosticat cu Leucemie Acută Limfoidă, că până în prezent s-au adunat aproximativ 32.000 euro.

Această sumă acoperă cheltuielile cu tratamentul și cu chiria din Debrecen (Ungaria) și doresc să le mulțumească tuturor celor care s-au preocupat de soarta băiețelului.

“Lui Tomi, băiatul în vârstă de 10 ani, al colegului nostru plt. maj. Iosif Barna, i s-a făcut rău în timp ce se afla într-o excursie la Budapesta și în scurt timp i s-a pus diagnosticul: Leucemie acută limfoidă. Analizele, investigațiile de specialitate, internările și transferurile între spitale s-au derulat cu repeziciune și toate cu foarte mari costuri”, spun pompierii.

2 Comments on "MULȚUMIRI! Tomi (10 anișori) a început tratamentul și răspunde pozitiv! S-au strâns banii!"

  1. satmarean | august 19, 2019 at 17:23 |

    Doamne ajută să se facă bine! și bunul Dumnezeu să-i răsplătească pe toți cei ce l-au ajutat!

    View Comment
  2. Ne bucurăm pentru el și pentru părinții lui. Și lor le este greu că drumul și cazarea nu este gratis. Plus lipsa de la locul de muncă. Ținem pumnii.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre apel umanitar
FOTO. Mobilizare fantastică pentru salvarea micuțului TOMI, fiul unui pompier

Închide