NORMALITATE. Conducerea Spitalului Județean roagă sătmărenii să sesizeze orice neregulă


Reprezentanții Spitalului Județean Satu Mare au reacționat după ce o mămică a acuzat unele asistente din Spitalul Județean de faptul că i-au amenințat fetița. Conform sursei citate, Spitalul Județean de Urgență Satu Mare s-a autosesizat după apariția articolelor și va verifica aspectele semnalate.

”După verificarea celor semnalate, SJU SM va transmite un punct de vedere. Menționăm că pe perioada internării, persoana în cauză nu s-a adresat conducerii secției de Pediatrie, medicului șef, respectiv asistentei șefe, pentru a aduce la cunoștință aspectele mai sus menționate. Mai menționăm că mama și copilul nu sunt internați pe secția de Chirurgie Pediatrică, ci pe paturile de care aparțin secției de Boli Infecțioase copii, paturi aflate în acest moment, din cauza pandemiei, în locația I Spitalului Județean. Pe această cale, pentru a îmbunătăți calitatea actului medical, rugăm pacienții, pe aparținătorii lor, să sesize conducerea Spitalului Județean, în scris sau verbal, despre orice situații neplăcute, incidente etc, cu care s-au confruntat pe perioada spitalizării sau a prezenței lor într-unul din cabinetele din Ambulatoriul de Specialitate”.

Reamintim că sătmăreanca Claudia B., care se află cu fetița internată în Spitalul Județean Satu Mare, acuză atitudinea unor asistente și a unor infirmiere, care ar afișa o atitudine nu tocmai conformă cu deontologia lor profesională. Mai mult, una dintre asistente i-ar fi amenințat copilul.

DETALII —> O mămică acuză unele asistente din Spitalul Județean că i-au amenințat fetița2 Comments on "NORMALITATE. Conducerea Spitalului Județean roagă sătmărenii să sesizeze orice neregulă"

  1. Marcel Tent | august 13, 2020 at 16:22 |

    De parcă s-ar putea rezolva ceva, în România o mână spală pe alta,deja o știm pe pielea noastră că ele se comportă urât.

    View Comment
  2. SPITALUL HOROR!!! să meargă să ia exemplu de la spitalul de pneumologie.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Spitalul Județean Satu Mare
O mămică acuză unele asistente din Spitalul Județean că i-au amenințat fetița

Închide