O mămică acuză unele asistente din Spitalul Județean că i-au amenințat fetița


Sătmăreanca Claudia B. este o tânără mămică, care se află cu copilul internat pe Secția de pediatrie a Spitalului Județean Satu Mare. Aceasta acuză atitudinea unor asistente și a unor infirmiere, care ar afișa o atitudine nu tocmai conformă cu deontologia lor profesională. Mai mult, una dintre asistente i-ar fi amenințat copilul.  

Claudia B. și-a spus întreaga poveste pentru PresaSM:

”În data de 06.08.2020 m-am prezentat la Unitatea de Primire Urgențe cu fetița și în urma consultației efectuate s-a constatat că fetița necesită internare la spital, la secția Pediatrie. Astfel că din data de 06.08.2020 până în prezent sunt internata cu fetița la Spitalul Județean Satu Mare, secția Pediatrie Chirurgie Infantilă. Țin să precizez că până în prezent nu mi s-a comunicat diagnosticul fetei, nici alte detalii la tratamentul care i se administrează.

Mai mult decât atât, doamnele asistente și infirmierele, în special cele tinere, au o atitudine necorespunzătoare atât față de mine cât și de fetiță. Ca să vă dau un exemplu de cum s-a adresat asistenta către fetiță: dacă nu stai cuminte să îți iau sânge, ai o venă la gât și am să îți iau de acolo.

Nu sunt în stare să pună o branulă, își cheamă colegele de pe altă secție, îmi spun în față că dacă branula nu va merge, ele nu o să îi pună alta. Menționez faptul că sunt internată într-un salon cu șase paturi, doar eu și fetiţa, iar infirmiera mi-a zis că eu dorm în alt pat și nu am voie, ceea ce nu este adevărat. Dacă asistentele care sunt de gardă peste noapte și-ar face treaba, respectiv să vină să verifice copiii, ar vedea unde dorm și dacă aș fi dormit în alt pat care este problema pentru că plătesc spitalizarea. Ele închid ușa, stau la tv, pe telefon, mănâncă semințe și dorm, mi s-a spus în față că dacă aș ști eu cum sunt tratate și altele decât mine.

Consider că angajații spitalului ar trebui să aibă o atitudine față de pacienți pentru că aceștia nu merg la spital de plictiseală sau pentru relaxare. Totodată, având în vedere faptul că salariile lor sunt destul de bune, mă refer la cele din sănătate, acestea nu se reflecta în activitatea desfășurată și în interesul manifestat”.5 Comments on "O mămică acuză unele asistente din Spitalul Județean că i-au amenințat fetița"

 1. Marcel Tent | august 12, 2020 at 22:02 |

  tot așa că și pe vremea lui Ceaușescu,se comportă unii și unele la spitalul județean din Satu Mare,România.

  View Comment
 2. Marcel Tent | august 12, 2020 at 22:23 |

  așa este,și va fi mereu, la Satu

  Mare România țara cu care mulți se laudă.

  View Comment
 3. Sunt foarte obosite și sictirite cadrele medicale de la spital că doar de luni de zile nu au pacienți! De mult timp se știe de lipsa lor de profesionalism, de aroganța și indiferența lor. Nimic nu s-a schimbat. Să dea Dumnezeu să aibă parte de același tratament când se vor îmbolnăvii!

  View Comment
 4. Sănt nesimțite și fără rușine, asistente cu pile, și fără meserie, rușine conduceri

  View Comment
 5. Sinceritate | august 15, 2020 at 16:12 |

  Dar Dumnezeu si Maica Sfanta stiu ca zinic a fost informata despre boala si tratamen!!
  Medicul care a internat o nu a informat o de boala?
  Medicul curant,medicii de garda din toate aceste zile au tacut?
  S au straduit sa o lase singura in salon sa nu fie deranjata ,iar acum asta i multumirea!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Spitalul Județean Satu Mare
FOTO. Tânăra care și-a aruncat nou-născutul la gunoi, l-a primit înapoi! Îl va crește ea

Închide