O întreagă familie, formată din nouă persoane, a ajuns la Urgențe, în Satu Mare!


Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare anunță că încă o familie din localitatea Batarci, formată din nouă persoane, a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.

Familia a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, din cauza faptului ca au consumat carne de porc neexaminată în direcția depistării parazitului trichinella. În urma anchetei efectuate și a recoltării de probe de carne de către inspectori din cadrul D.S.V.S.A Satu – Mare, s-a diagnosticat Trichineloză.

Carnea și cârnații în cantitate de 110 kg, în valoare de 1.420 lei, depistați la domiciliul proprietarului, a fost pușă sub sechestru/reținere oficială, denaturată, confiscață și dirijată spre incinerare într-o unitate de ecarisare a teritoriului autorizată sanitar veterinar în acest scop.

Proprietarul nu va fi despăgubit pentru animalul sacrificat la valoarea pieței actuale, din cauza faptului că suina nu au fost identificată prin crotaliere și nu au fost înscrisă în Baza Națională de Date. Pagubele materiale înregistrate de către acesta vor fi suportate integral de către proprietarul animalului.Fii primul care comentează! despre "O întreagă familie, formată din nouă persoane, a ajuns la Urgențe, în Satu Mare!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Unitate de Primiri Urgențe
FOTO/VIDEO. Greva medicilor de familie sufocă Urgența! Medicii nu mai fac față solicitărilor

Închide