O școală din județ, în scenariul roșu. 3 cazuri de COVID-19 în rândul elevilor, în ultimele 24 de ore

zeci de profesori satmareni, in izolare la domiciliu

O școală din județ intră în scenariul roșu, anunță Instituția Prefectului, menționând doar că este vorba despre o unitate școlară din mediul urban. Decizia de a muta toate cursurile în sistem online este luată, potrivit normelor, pentru următoarele 14 zile. În paralele, Prefectura anunță că au fost indentificate 3 noi cazuri de COVID-19 în rândul elevilor din județ.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului s-au înregistrat 3 cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul elevilor din două unități de învățământ din mediul urban. Cursurile unei singure clase dintr-una din unitățile de învățământ se vor muta în sistem online.

În cealaltă unitate de învățământ, deoarece numărul cazurilor confirmate de îmbolnăvire cu COVID-19 a depășit cifra 3, cursurile școlare se suspendă pe o perioadă de 14 zile, toți elevii școlii urmând să intre în sistem online.

La nivelul județului Satu Mare, 73 de unități de învățământ sunt în scenariul I, iar alte 54 au intrat în scenariul galben.

La finalul săptămânii trecute, o singură școală, potrivit informațiilor PresaSM, cea din Ciumești, se afla în scenariul roșu, cel puțin până pe data de 30 octombrie.

În județul Satu Mare, 51.057 elevi sunt înscriși în învățământul de stat și 672 în învățământul particular.Fii primul care comentează! despre "O școală din județ, în scenariul roșu. 3 cazuri de COVID-19 în rândul elevilor, în ultimele 24 de ore"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus, coronavirus Satu Mare, COVID-19 Satu Mare
Alți 70 de sătmăreni au fost declarați vindecați de COVID-19

Închide