OPTIMISM. Liderii centrali ai PSD speră la un rezultat istoric la Satu Mare

Doi lideri centrali ai PSD s-a aflat azi într-o vizită în județul Satu Mare. Este vorba despre secretarul general al PSD, Marian Neacşu, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache. După ce au luat pulsul electroratului sătmărean, cei doi lideri au ajuns la concluzia că PSD este pe un val de simpatie la Satu Mare, fapt care poate duce la un succes istoric.

Cei doi lideri centrali, secondați de președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, și candidații Ioana Bran, Octavian Petric și Gabriel Leș, au efectuat mai multe vizite la diferite societăți comerciale, printre care ”Plastica”, una dintre cele mai moderne fabrici de profil din țară, situată în Parcul Industrial din Satu Mare. Echipa PSD a mai vizitat fabrica Euro Prod, specializată în confecții metalice, după care au urmat întâlniri cu sătmărenii în piețe și în în centrul municipiului reședință de județ.

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, și-a făcut publică concluzia vizitei în cadrul unei conferințe de presă, susținute la sediul Organizației Județene Satu Mare a PSD.

“Ne-am întâlnit cu mii de sătmăreni, am deschis uşile, am avut foarte multe întâlniri în judeţ cât şi în municipiul Satu Mare. Le-am ascultat problemele, în mare parte sunt problemele care se pliază programului nostru de guvernare, dar avem şi probleme specifice ale judeţului nostru, care o să avem grijă ca ele să găsească rezolvare după ce o să câştigăm alegerile din 11 decembrie şi o să reuşim să facem o majoritate să ajungem la guvernare”, a declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

Președintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, s-a declarat mulțumit de faptul că social-democrații sătmăreni au găsit cei mai reprezentantivi candidați.

“În primul rând pentru noi este important să spunem un lucru, că am venit să susţinem candidaţii noştri, sunt nişte candidaţi buni, fie că discutăm de Ioana, Gabi, de Octavian, care a fost candidatul nostru şi în mandatul trecut. Sunt nişte oameni serioşi care cunosc problemele sătmărenilor şi sunt oameni care pot veni cu soluţii. Trebuie să demonstrăm că programul nostru de guvernare, că răspunde la multe problemele cu care se confruntă sătmărenii. Într-adevăr, valul de simpatie pro PSD a ajuns şi a crescut foarte mult şi la Satu Mare, deci oamenii sunt conştienţi în acest moment că singurul partid responsabil, printr-un program de guvernare, prin nişte oameni responsabili, prin cunoscători ai realităţilor cotidiene, este PSD-ul”, a arătat Florin Iordache.

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a observat că cei trei principali candidați ai social-democraților sătmăreni sunt extrem de bine poziționați, fiind recunoscuți și foarte bine primiți de către electorat în spațiul public.

”Cei trei prezenţi aici, şi Ioana, şi Gabi şi Tavi, sunt sătmăreni, aici s-au născut, au crescut. Unul din lucrurile care mi-a făcut mare plăcere să-l observ astăzi este că ei sunt oameni foarte cunoscuţi în comunitate. Chiar dacă este tânără Ioana, chiar dacă este tânăr Gabi, Octav are o foarte bună experienţă antreprenorială şi a fost şi conducător politic aici a organizaţiei judeţene, avea nivel de notorietate. Erau simţiţi ca oameni de-ai locului şi cetăţenii cu care ne-am întâlnit aveau încredere în ei. (…) Am anticipat atunci că la alegerile parlamentare, după modificările care le-am făcut atunci, şi după reaşezarea organizaţiei, vom obţine la alegerile parlamentare cel mai bun scor pe care l-a obţinut organizaţia PSD de aici de la Satu Mare şi sunt convins că lucrul ăsta se va realiza”, a spus Marian Neacşu.

Deputatul Octavian Petric a ținut să le mulțumească celor doi lideri pentru sprijinul acordat.

”Le mulțumesc colegilor noștri de la București care ne-au vizitat și ne-au susținut azi în cursa pentru Parlament. Prezența la Satu Mare a secretarului general al PSD, deputatul Marian Neacșu, și a președintelui Camerei Deputaților, Florin Iordache, demonstrează încă o dată că avem susținere puternică la București și că proiectele pentru dezvoltarea județului nostru vor fi pe mâini bune”, a declarat Octavian Petric.

psd10

 

 Fii primul care comentează! despre "OPTIMISM. Liderii centrali ai PSD speră la un rezultat istoric la Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre PSD
PSD își propune să aplice legea salarizarii unitare din iulie 2017

Închide