Parfum de epocă. Sătmărenii, invitați să admire bijuteriile pe patru roți

arhiva

Sătmărenii sunt invitați să admire bijuteriile pe patru roți ale colecționarilor din țară și din străinătate. “Parada Automobilelor de Epocă” îi așteaptă pe vizitatori sâmbătă, de la ora 12:00, în Piața Libertății. 

Sâmbătă, 8 iunie, de la ora 12:00 în fața Catedralei Romano-Catolice (Piața Libertății) va avea loc cea de-a VI-a ediție a Întâlnirii Cluburilor „Drum Bun”, respectiv Parada Automobilelor de Epocă.

Programul evenimentului include pe lângă etalarea mașinilor de epocă din țară și din străinătate și o prezentare a turismului sătmărean.

Vor expune autoturisme retro pasionați din Polonia, Ucraina, Ungaria și România.

După evenimentul de la Satu Mare, o coloană formată din 20 de automobile vor porni în turul României, în cadrul Caravanei România GO, organizată de Ambasada României în Polonia, Ministerul Infrastructurii din Polonia, Cluburile „DRUM BUN” și Camera Bilaterală Româno-Poloneză.

Din caravană va face parte și sătmăreanul George Negrea, cu o Dacia 1300.

Scopul aceste caravane este acela de a promova turismul românesc și construcția autostrăzii „VIA CARPATICA”.

Organizatorii doresc să promoveze turismul sătmărean și pasiunea pentru automobilele vechi.

 

Evenimentul va fi organizat de Clubul de Autoturisme Retro „Drum Bun”, filiala Satu Mare și Muzeul Daciei Românești cu sprijinul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare.

Clubul „Drum Bun” este asociația mașinilor de epocă înființată de polonezi în urmă cu aproximativ 7 ani, filiala de la Satu Mare fiind deschisă în toamna anului 2013, președintele fiind George Negrea.
Clubul este format din persoane pasionate de autoturisme românești Dacia, dar și alte mărci internaționale. În ciuda faptului că sunt peste 500 de kilometri între Satu Mare și Cracovia colecționarii de mașini de epocă au o relație strânsă și organizează periodic întâlniri și expoziții de vehicule istorice atât în România cât și în Polonia.Fii primul care comentează! despre "Parfum de epocă. Sătmărenii, invitați să admire bijuteriile pe patru roți"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre George Negrea, Paradă
Retro Parada Toamnei
FOTO/VIDEO. Bijuteriile pe patru roți au pus stăpânire pe centrul Sătmarului

Închide