CONCLUZIE. Patrulele mixte de jandarmi și polițiști, mult mai eficiente în Satu Mare


Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare a dat publicității raportul activității pe anul trecut. Din aceste date rezultă faptul că jandarmii sunt mult mai eficienți dacă sunt în patrule mixte cu polițiștii.

”În anul 2016, la nivelul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare au fost constatate un număr de 318 fapte de natură penală, din care 67 constatate în mod independent şi 251 în comun cu poliţia”, se arată în sursa citată.

De asemenea, în domeniul constatării contravenţiilor şi aplicării sancţiunilor contravenţionale, personalul I.J.J. Satu Mare a constatat şi aplicat un număr de 2.822 sancţiuni contravenţionale, din care 2.319 sunt amenzi în valoare de 725.550 lei, iar 503 sunt avertismente scrise.

Totodată, în cursul anului trecut s-au făcut 13 încadrări de personal, din care două încadrări de ofiţeri prin trecere din corpul subofiţerilor, 3 încadrări de subofiţeri cu absolvenţi din şcolile militare de subofiţeri ale Jandarmeriei Române, 4 subofiţeri specialişti proveniţi din sursă externă şi 4 personal contractual din sursă externă.

Pentru stimularea personalului care a obţinut rezultate deosebite în îndeplinirea atribuţiunilor de serviciu şi a misiunilor încredinţate au fost acordate un număr de 217 recompense.

În perioada analizată în Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare, nu s-au comis abateri disciplinare. Gradul de înzestrare cu autovehicule a unităţii a fost crescut în perioada supusă analizei cu un număr de 11 autovehicule.

 Fii primul care comentează! despre "CONCLUZIE. Patrulele mixte de jandarmi și polițiști, mult mai eficiente în Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul Județean de Jandarmi
REVELION! SUTE de jandarmi vor fi cu ochii pe BĂTĂUȘII din Satu Mare

Închide