PLANURI mari ale dezvoltatorilor în municipiul Satu Mare: hoteluri și blocuri

Investiții în imobiliare, pe repede înainte. Nu mai puțin de opt dezbateri publice au fost organizate în penulitma zi a anului pentru construcția de case, blocuri și hoteluri.

Pe 30 decembrie a fost termenul pentru nu mai puțin de opt dezbateri publice cu privire la ridicare de noi locuințe, spații comerciale și hoteluri.

Printre proiecte se află și locuințe colective cu spații comerciale la parter, care urmează să fie construite pe strada Poienilor, nu departe de blocurile ANL. Investitorii spun că prin noile construcții, cu regim de înălțime S+P+2, se va pune în valoare cadrul construit al zonei și se va extinde rețeaua de utilități.

Tot pe 30 decembrie a avut loc și dezbaterea publică pentru noile blocuri care urmează să fie construite pe strada Corvinilor. Aici este vorba despre o suprafață de peste 900 de metri pătrați, iar blocul va avea patru etaje și o mansardă. Investitorii vor construi și spații verzi și un loc de joacă, se arată în memoriul non-tehnic.

Documente au fost depuse și pentru extinderea hotelului cu restaurant care se construiește pe strada Mihai Viteazu și pentru construirea aparthotelului de pe strada I.C.Cuza.

În primul caz este vorba despre un hotel cu restaurant, cu regim de înălțime de un etaj și mansardă. Amenajarea clădirii este în derulare, dar investitorul își dorește creșterea capacității de cazare.

Și în cel de-al doilea caz, clădirea va intra în reabilitare.

Fii primul care comentează! despre "PLANURI mari ale dezvoltatorilor în municipiul Satu Mare: hoteluri și blocuri"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre imobiliar
FOTOPLAN. Se anunță un nou ansamblu de locuințe, lângă Kaufland-ul de pe Botizului

Închide