Polițiștii nu mai fac față infractorilor! MAI trimite 40 de polițiști la Satu Mare!

FOTO: Arhivă

Șefii posturilor de poliție comunale din județul Satu Mare se plâng că nu mai reușesc să facă față fenomenului infracțional. Aceștia susțin că printre principalele cauze se numără personalul insuficiet, lipsa camerelor de supraveghere, respectiv hoții voiajori, care vin din alte județe pentru a comite infracțiuni în județul Satu Mare. Astfel încât să li se piardă urma mai ușor.

Polițiștii și primarii trag un semnal de alarmă

Majoritatea primarilor și a șefilor de post au afirmat că este necesară o suplimentare a numărului acestor sisteme de supraveghere, mai ales în localitățile în care se impune descurajarea infractorilor veniți din alte județe ale țării și care ne ”vizitează” mai ales la sfârșit de săptămână.

Asta cu atât mai mult cu cât în unele localități cum ar fi Bogdand sau Homoroade nu există nici camere, nici paznici care să supravegheze anumite obiective importante. De asemenea, șefii de post au afirmat că și numărul polițiștilor este scăzut, iar în aceste condiții gestionarea cazurilor infracționale este destul de dificilă.

Se suplimentează numărul de polițiști!

Inspectorul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, Sorin Stan, a declarat că începând cu luna noiembrie va avea loc repartiția celor 40 de cadre de poliție din promoția 2018, care vor intra în componența structurii rutiere și de ordine publică. În acest fel, la nivelul județului Satu Mare va avea loc o suplimentare importantă a numărului de polițiști, inclusiv la posturile comunale deficitare din acest punct de vedere.

Fii primul care comentează! despre "Polițiștii nu mai fac față infractorilor! MAI trimite 40 de polițiști la Satu Mare!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Gașcă de spărgători de locuințe, săltată în municipiul Satu Mare

Închide