Polițistul zilei, cu spirit de observație. Tășnădeanul care l-a salvat pe un negreștean de o pagubă

Spiritul civic al polițiștilor s-a evidențiat încă o dată astăzi, în localitatea Negrești Oaș, prin comportamentul agentului șef de poliție Joltan Radu, polițist criminalist în cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, care trecând în proximitatea unui bancomat din localitate, a observat 3 000 de lei, bani rămași în fanta aparatului.

“A solicitat de îndată sprijinul colegilor săi, care după vizionarea imaginilor captate de sistemul de supraveghere al băncii au reușit să identifice persoana care a efectuat tranzacția de retragere ca fiind un bărbat, de 44 de ani, din localitate”, explică polițiștii sătmăreni.

Suma de bani i-a fost înmânată proprietarului de drept, care i-a mulțumit polițistului pentru onestitatea de care a dat dovadă.

1 Comment on "Polițistul zilei, cu spirit de observație. Tășnădeanul care l-a salvat pe un negreștean de o pagubă"

  1. Păgubitul.... | ianuarie 18, 2020 at 18:07 |

    Mai rar așa polițiști, toată stima….
    Meriți să fi avansat în grad, stimate polițist

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Negrești-Oaș
FOTOGALERIE. Tradițiile din întreg Ardealul, în Capitala Țării Oașului

Închide