Povestea sătmărencei dispărute fără urmă. Un copil (16 ani) își așteaptă încă mama

Iosif Torok, fratelei femeii dispărute, mai speră să își găsească sora

O sătmăreancă a dispărut fără nicio urmă de mai bine de un deceniu. Femeia a plecat din localitatea natală – Cean, comuna Săuca – încă din 1999, iar din 2010 nu se mai știe nimic de ea. În urma femeii a rămas un copil de 16 ani, care își așteaptă încă mama. Fratele acesteia face adrese peste adrese către Poliție și alte instituții, în speranța că va reuși să afle ceva, într-un final. 

Mariana Sava a dispărut fără urmă din 2010. Aceasta s-a născut în anul 1973, în localitatea Cean, comuna Săuca. În anul 1999 a plecat de acasă și a stat în concubinaj cu un bărbat, în județul Maramureș. În urma acestei relații – în anul 2003 – s-a născut singurul său copil.

Povestea a luat o întorsătură dramatică în momentul în care concubinul a decedat, în 2005. După acel episod tragic, femeia a fost bulversată, iar minorul a ajuns într-un centru de plasament. Iosif Torok, fratele femeii, a precizat pentru PresaSM că din anul 2010 nu se mai știe nimic de soarta Marianei.

Poliția a dat-o în urmărire generală, dar – din păcate – încă nu a fost identificată. Actul de identitate i-a expirat încă din anul 2003, iar de atunci nu și l-a mai reînnoit. Poliția neavând niciun indiciu de unde ar putea să înceapă căutările.

”Dacă până în 2010 mai ținea legătura cu noi, după această dată nu mai știm nimic.  Din 2010 sora mea este dispărută, iar conform actelor, sora mea a fost dată în urmărire generală, dar acțiunile nu au dus la niciun rezultat până în momentul de față. Am făcut mai multe adrese în ultimii ani, către inspectoratele județene de poliție din Satu Mare, Maramureș, Bihor și Timișoara, prin care mi se arată că nu s-a reușit identificarea persoanei. Totuși, atât eu, cât și nepotul meu, încă mai sperăm. Nu ne dăm bătuți”, a spus Iosif Torok, pentru PresaSM.

Copilul femeii are în prezent 16 ani și 7 luni și este elev la un liceu din municipiul Satu Mare, unde învață o meserie. Acesta se află în grija unui asistent maternal, la care ține foarte mult, declarându-se fericit.

Cu toate acestea, ar dori să își cunoască mama, pe care nu o mai ține minte, fiind prea micuț din momentul în care a văzut-o ultima dată. Din păcate, nici familia nu deține o poză cu femeia dispărută.

Fii primul care comentează! despre "Povestea sătmărencei dispărute fără urmă. Un copil (16 ani) își așteaptă încă mama"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre femeie disparută
FOTO. Cine este mămica din județul Satu Mare, care a dispărut alături de copilași

Închide