Poziție OFICIALĂ a NEPI: ”Dorim să creăm cea mai bună soluție comercială pentru oraș”

Redacția PresaSM.ro a obținut – în exclusivitate – poziția celor din conducerea New Europe Property Investments (NEPI), fondul de investiții care va investi în Shopping City-ul Satu Mare, fostul proiect Mega Mall.

Aceștia recunosc că proiectul inițial a suferit unele modificări, dar au dat asigurări că se va găsi cea mai bună soluție pentru sătmărenii care așteaptă o schimbare. Adică, să aibă de unde să își facă cumpărăturile și unde să se recreeze.

”Ne bucură că proiectul NEPI din Satu Mare este de interes. Momentan, se lucrează la ultimele detalii legate dezvoltarea proiectul și, pentru că ne dorim să creăm acolo cea mai bună soluție comercială pentru oraș, planurile inițiale au suferit modificări”, a declarat, pentru PresaSM.ro, Corina Olteanu.Cei de la New Europe Property Investments (NEPI), fondul de investiții care va realiza viitorul Shopping City din municipiul Satu Mare, se bazează pe 288.000 de potențiali clienți. Investiția urmând să fie inaugurată în cursul anului 2017.

Potrivit calculelor actualizate a celor de la NEPI, 130.000 de potențiali clienți locuiesc la mai puțin de 15 minute de viitorul mall, 182.000 sunt în aria de 30 de minute, iar 288.000 sunt în aria de 45 de minute.

Anul trecut, NEPI estima că un număr de 125.000 de oameni sunt la 15 minute de mers cu mașina de mall, 210.000 potențiali clienți se află la 30 de minute, respectiv 350.000 de persoane se află la 45 de minute.

calcule-nepi

 

Fondul sud-african New Europe Property Investments (NEPI) este unul dintre cei mai activi investitori de pe piaţa imobiliară românească în ultimii ani şi a preluat de la dezvoltatorul austriac Real 4 You proiectul Mega Mall Satu Mare.

 Fii primul care comentează! despre "Poziție OFICIALĂ a NEPI: ”Dorim să creăm cea mai bună soluție comercială pentru oraș”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre mega mall, NEPI
CALCULELE celor de la NEPI: Mai PUȚINI clienți, construcție mai MICĂ la Mega Mall

Închide