Primăria Satu Mare: Drumul Careiului, REABILITAT până la finalul anului

Drumul Careiului va fi reabilitat integral până la finalul anului. Afirmaţia îi aparţine şefului Serviciului Investiţii din cadrul Primăriei Satu Mare, Szűcs Zsigmond. Mai trebuie executate o serie de lucrări pe porţiunea dintre Kaufland şi cap Pod Decebal, porţiunea dintre Auchan şi ieşirea din Satu Mare, respectiv trotuare, borduri şi iluminat public.

Conform aceleiaşi surse, lucrările vor începe în următoarea perioadă şi se vor finaliza la sfârşitul anului acesta. Cel puţin asta speră oficialii Primăriei Satu Mare.

“Deja s-a convocat în şedinţă de lucru, pe 6 aprilie, cu proiectanţii şi cu executantul. Executantul lucrării dislocă deja utilaje şi forţă de muncă pe Drumul Careiului. Deci, apar utilaje în Satu Mare. Se va începe şi se va termina, sperăm noi, până la finele anului investiţia”, a declarat Szűcs Zsigmond. 

Valoarea totală a proiectului este de 14 milioane de lei, iar fondurile sunt asifurate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Cofinanţarea administraţiei locale este de circa 10%. Deja au fost decontaţi 1,7 milioane de lei către executantul lucrărilor, Tehnic Asist din Botoşani.

“Cum reise şi din actul adiţional, este alocată deja majoritatea sumei pe anul 2016”, a mai precizat Szűcs Zsigmond.

 

Fii primul care comentează! despre "Primăria Satu Mare: Drumul Careiului, REABILITAT până la finalul anului"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre drumul Careiului, infrastructură rutieră, municipiul Satu Mare
REVOLTA unei sătmărence. ATACATĂ în plin CENTRU, NIMENI nu a reacționat

Închide