FOTO. Sătmărenii își amanetează tot mai multe bunuri. În special autoturisme sau electronice (P)


Criza economică generată de actualele restricții anti-COVID i-a făcut pe sătmăreni să își amaneteze tot mai multe bunuri.

Patronul magazinului de profil ”White Lion Amanet”, situat pe Drumul Careiului, susține că se pot amaneta mai ales autoturisme sau aparatură electronică, în condiții avantajoase.

”Amanetăm sau cumpărăm autoturisme sau electronice precum: telefoane, laptopuri, calculatoare, tablete, televizoare, aparate foto profesionale, autoturisme, camere video profesionale, smartwatch-uri sau console gaming”, spune patronul magazinului.

Conform sursei citate, prețurile sunt variabile și depind de mai mulți factori.

”Prețul lor este stabilit în funcție de producător, model, anul lansării, performanța și gradul de uzură. Practic, orice aparat electronic funcțional, cu o anumită valoare de piață, poate fi amanetat pentru a obține un împrumut”, mai spune reprezentantul ”White Lion Amanet”.

Este important de precizat că acele bunuri nu se pierd, în condițiile în care sunt restituiți banii împrumutați prin contract.

”Și nu uitați: dacă amanetați ceva, nu înseamnă că ați pierdut acel obiect. Îl puteți recupera în scurt timp, după ce restituiți suma datorată prin contractul încheiat cu casa de amanet”, a conchis reprezentantul amanetului.


WHITE LION AMANET este deschis de LUNI – SÂMBĂTĂ, între orele 10:00 – 20:00.

CONTACT: 0722187209 / 0740557455

ADRESA: SATU MARE, DRUMUL CAREIULUI, NR. 2, BLOC C12-14, PARTER, vizavi de parcarea de la Lebăda.1 Comment on "FOTO. Sătmărenii își amanetează tot mai multe bunuri. În special autoturisme sau electronice (P)"

  1. Foarte rău s-a ajuns, în orice caz și apoi se mai miră …. ăla de Câțu că ies oamenii în stradă

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre amanet
FOTO/VIDEO. Eroul care și-a donat ficatul, salvând o tânără, arestat pentru jaf armat

Închide