Primăria Satu Mare scoate la concurs primele posturi. Urmează alte zeci de locuri

Primăria municipiului Satu Mare organizează concurs de recrutare, în data de 01.02.2017. Este vorba despre patru posturi, urmând ca în perioada următoare să se scoată la concurs, cel mai probabil, alte zeci de posturi.

Astfel, în data de 1 februarie, de la ora 10.00, a fost programată proba scrisă la sediul instituției din Piața 25 Octombrie, nr. 1, si interviul în data de 07.02.2016, orele 10.00, în vederea ocupării, pe perioada nedeterminată a următoarelor posturi contractuale de execuţie, vacante la Serviciul administrativ și protocol:

– 1 post – inspector de specialitate
– 1 post – conducător auto
– 2 posturi – ingrijitori (femei de serviciu).

Dosarele candidaților vor fi preluate de către secretariatul comisiei de concurs, parter camera 6, între orele 9-16, la sediul instituției, P-ța 25 Octombrie nr. 1, în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării in Monitorul Oficial.

Reamintim faptul că primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat că din acest an se va demara procedura de organizare a unor concursuri în vederea angajării de personal.

”Ducem o lipsă foarte mare de personal în cadrul aparatului de specialitate al Primăriei, chiar în anul acesta am trimis la ANFP să fie scos la concurs postul de arhitect șef al municipiului Satu Mare. Avem de gând să scoatem mai multe posturi mai ales în ceea ce privește compartimentele și serviciile din cadrul Primărei pentru că avem nevoie de ingineri, dar de arhitect șef în primul rând”, a spus Kereskenyi Gabor.

Întreaga organigramă a Primăriei Satu Mare însumează 451 de posturi, din care 313 sunt ocupate, iar 138 vor fi scoase la concurs.

 

Fii primul care comentează! despre "Primăria Satu Mare scoate la concurs primele posturi. Urmează alte zeci de locuri"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
PROIECT revoluționar de colectare a deșeurilor în municipiul Satu Mare. Ce pregătește PRIMĂRIA

Închide