Primăria trage cu “tunurile” după ciori, în Grădina Romei

Primăria municipiului Satu Mare demarează o nouă acțiune de alungare a ciorilor din Grădina Romei. Parcul se va închide mai devreme, pentru buna desfășurare a acțiunii. 

Primăria municipiului Satu Mare anunță noi acțiuni pentru alungarea ciorilor din Grădina Romei. Autoritățile spun că se va acționa cu tunuri electronice, iar pentru o bună desfășurare a activității, parcul public se va închide mai devreme.

“Vă aducem la cunoștință că începând de astăzi, 5 august, Primăria Municipiului Satu Mare demarează în Grădina Romei o acțiune de alungare a ciorilor cu tunuri electronice anti păsări! Acțiunea va avea loc zilnic, pe parcursul a două săptămâni, începând cu ora 20.30. Pentru buna desfășurare a acțiunii, începând cu ora 20.30 parcul va fi închis,” anunță Primăria municipiului Satu Mare.

Astfel de acțiuni au mai avut loc și în anii precedenți. Atunci, autoritățile au încercat să sperie înaripatele folosind focuri de armă. Efectul a fost de scurtă durată.

Mai mulți sătmărenii au precizat pe rețelele de socializare că de câteva zile, stolurile de ciori și-au făcut simțită prezența și în zonele centrale.

1 Comment on "Primăria trage cu “tunurile” după ciori, în Grădina Romei"

  1. cetațean | august 5, 2019 at 15:12 |

    Să tragă cu orice doar să scăpăm de ele! E singurul loc în acest oraș unde mai e aer, unde mai sunt copaci, unde am mai putea să ne relaxăm în natură. Deocamdată e stăpânit de ciori! E parcul ciorilor! Sigur…se apropie și zilele Partium…

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre ciori
VIDEO IREAL. O cioară a făcut praf interiorul unei mașini în Satu Mare

Închide