Producătorii sătmăreni pornesc în caravană prin cartierele Sătmarului. Va avea loc și un târg

Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană lansează două proiecte noi prin care sătmărenii vor avea ocazia să-i cunoască pe producătorii locali care fac parte din proiectul Produs Sătmărean, marcă înregistrată. La începutul lunii viitoare, membrii Asociației vor porni în caravană prin cartierele Sătmarului, iar la mijlocul lui august se va organiza și un târg în Grădina Romei.

Caravana va începe pe 3 august

Pentru prima dată în municipiul Satu Mare, dar și la nivel național, producătorii locali vor ajunge în cartierele Micro 16 și Micro 17 cu o caravană mobilă având însemnele mărcii – Produs Sătmărean. Între 3-8 august, caravana va staționa o săptămână în cartierul Micro 16 (Parcul Liniștii), producătorii vor fi prezenți zilnic, între orele 16-19, după care urmează cartierul Micro 17 . Astfel, aducem produsele locale mai aproape de potențialii cumpărători.

Târgul produselor sătmărene: 15-16 august

Un alt pas concret pe care Asociația îl face pentru sprijinirea producătorilor sătmăreni este organizarea lunară a Târgului Produselor Sătmărene, dedicat în exclusivitate producătorilor care dețin marca înregistrată Produs Sătmărean. Prima ediție va avea loc între 15 și 16 august în Grădina Romei, iar organizatorii și-au propus ca acest eveniment să aibă loc în cel de al doilea weekend a fiecărei luni.

Toate costurile de implementare și amenajare a caravanei sunt suportate de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, iar proiectul este susținut de Primăria Municipiului Satu Mare.

Îi invităm pe toți sătmărenii să susțină munca producătorilor noștri, să aleagă produse de calitate care fac cinste județului Satu Mare, iar pe producătorii sătmăreni îi așteptăm să se alăture celorlalți membrii ai Asociației și să facă demersurile necesare pentru obținerea brandul Produs Sătmărean. Detalii pe: www.satmarean.ro/aplicare1 Comment on "Producătorii sătmăreni pornesc în caravană prin cartierele Sătmarului. Va avea loc și un târg"

  1. Satmarean | iulie 29, 2020 at 18:00 |

    Excelent! Doar că marea problemă vor fi CIORILE din Grădina Romei! Pentru vânzarea alimentelor e necesar un spațiu curat, igienă, iar în Grădina Romei e plin de rahat de la ciori.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre produs sătmărean
Producătorii sătmăreni strâng rândurile! Vom avea produse din județ, cu o siglă comună!

Închide