Profesori din Satu Mare reclamați la 112. Mama unui minor a acuzat o agresiune imaginară

FOTO: Arhivă

Profesorii din județul Satu Mare ajung să fie tracasați de unii părinți, inclusiv cu apeluri la Serviciul Unic 112, aducând Poliția pe capul dascălilor. Potrivit informațiilor PresaSM, astăzi, în jurul orei 10.00, un copil, în vârstă de nouă ani, de la o școală din comuna Socond, a refuzat să intre la ore după pauză.

O profesoară, care asigura ordinea în recreație, l-a luat de umeri, fără să-l bruscheze, și l-a dus în sala de clase. Unde l-a așteptat profesorul elevului. După ora 12.00, când cursurile s-au terminat, elevul a plecat acasă, unde i-a povestit mamei sale ce s-a întâmplat.

În jurul orei 13.00, femeia, fără să stea pe gânduri, a sunat la 112, declarând Poliției că fiul ei ar fi fost agresat de către un cadru didactic. Potrivit informațiilor PresaSM, varianta agresiunii este negată atât de către polițiști, cât și de către Inspectoratul Județean Școlar Satu Mare.

Astfel de cazuri nu sunt singulare, iar cadrele didactice se simt tracasate. Cu atât mai mult cu cât este implicată, în astfel de cazuri, și Poliția. Dascălii cer un regulament cadru clar, care să stipuleze ce pot să facă și ce este interzis.

În caz contrar, mulți profesori se gândesc serios să renunțe la profesie.

1 Comment on "Profesori din Satu Mare reclamați la 112. Mama unui minor a acuzat o agresiune imaginară"

  1. Lor se aplică amenda cuvenită? Adică părinților care au apelat abuziv numărul 112.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
Val de arestări în județul Satu Mare. Mai mulți bărbați încătușați și duși la închisoare

Închide