FOTO/VIDEO. Mărturia unei vecine. Principalul suspect și victima s-ar fi cunoscut

Dublă crimă la Satu Mare Micro 15

Dublă crimă la Satu Mare. Reporterii PresaSM au încercat să stea de vorbă cu vecinii victimelor pentru a afla mai multe detalii despre crima petrecută marți seara. Potrivit unui martor, suspectul principal și bătrânul s-ar fi cunoscut. Vecinii chiar l-ar fi avertizat pe sătmărean să nu îl mai primească pe acesta la el în casă. 

Reporterii PresaSM au încercat să afle mai multe detalii despre dubla crimă petrecută marți seara în apartamentul de pe strada Ravensburg, din municipiul Satu Mare. Din discuțiile purtate cu vecinii victimei, a reieșit faptul că acesta și suspectul principal s-ar fi cunoscut de mai multă vreme.

Dublă crimă la Satu Mare. Ce spune vecina victimei

Una dintre vecine susține chiar că l-a atenționat pe bătrân să nu îl mai primească pe suspect în casă. Victima i-ar fi spus că sunt prieteni și îl ajută cu tânărul care se afla ținuit la pat.

Femeia susține că victima și un individ înalt, cu barbă, de circa 35 de ani, ar fi fost de mai multe luni împreună cu victima și consumau împreună băuturi alcoolice la barul din colț.

“Aici s-ar fi cunoscut, la bufet. Merge, bea […] și apoi își vedea de treabă,” a declarat vecina bătrânului.

Persoana obișnuia chiar să îl viziteze pe bătrân. Vecinii l-au avertizat să nu îl mai primească pe suspect în casă. Bătrânul le-ar fi replicat că îl ajută să îl barberească pe copilul țintuit la pat.

Vecinii mai spun și că cei doi au fost văzuți de mai multe ori certându-se. Tot ei au fost cei care ne-au relatat și faptul că suspectul a fost zărit în jurul orei 15:00, ieșind din locuința victimei. Bărbatul ar fi avut haniele pătate cu sânge. 

În ceea ce privește mobilul crimei, vecinii nu pot decât să speculeze. Martorii spun că ar putea fi vorba despre un jaf.

“Știa că are bani. Are o fată în Anglia,” a spus vecina victimei.

Polițiștii criminaliștii s-au întors miercuri la amiază la locul crimei. Au avut loc noi prelevări de probe. Oamenii legii nu au confirmat dacă suspectul va fi adus pentru o reconstituire.

Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Mărturia unei vecine. Principalul suspect și victima s-ar fi cunoscut"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre crimă, Micro 15
FOTO/VIDEO. Dublă crimă barbară la Satu Mare. Principalul suspect: bărbat, 35 de ani

Închide