PROMOȚIE! Lebăda Satu Mare face cinste! Cumpărați o găleată de vopsea, a doua este gratis! (P)

Vă renovați sau construiți o casă?! Noi vă dăm un pont de zile mari: nu pierdeți super-promoția oferită de către cei brand-ul Lebăda Satu Mare. Practic, plătiți doar pentru 14 litri de vopsea lavabilă și primiți încă 14 litri de vopsea GRATUIT, din partea Lebăda.

”Plătești 1 și primești 2. Ofertă valabilă în perioada 2 – 5 septembrie 2020 la vopseaua lavabilă de 14 litri”, este oferta Lebăda.

Descrierea vopselei FaurFAUR – vopsea lavabilă pentru interior este o vopsea emulsionată pentru construcții, care conține emulsie stirenacrilică, dioxid de titan, materiale de umplutură, adjuvanți specifici și apă.

Produsul se aplică ușor, are aderență mare la suport, are putere de acoperire mare și se usucă rapid. Pelicula este permeabilă la vapori de apă permițând peretelui să respire, are grad de alb ridicat și se poate nuanța după dorință.

DOMENIUL DE UTILIZARE

Se folosește la vopsirea suprafețelor interioare de zidărie, pe suport de beton, cărămidă, tencuieli uzuale de var-ciment, gleturi de var și ipsos, plăci de gips carton, etc

Vopseaua se livrează în culoare albă, dar se poate colora după dorință, folosind paste de colorare.

Consum specific estimat: 7-11 m2/l/strat (funcție de tipul suportului și modul de aplicare).

Consumul specific real se va determina în urma unei probe efectuate pe suportul de aplicat.

Produs avizat de Consiliul Tehnic Permanent Pentru Construcții – Agrement Tehnic 002-04/1274-2015

MOD DE APLICARE

Se recomandă aplicarea a 2 straturi de vopsea.

Stratul 1: Se recomandă diluarea produsului cu maxim 10% apă.

Stratul 2: Se recomandă folosirea vopselei ca atare sau diluată cu maxim 5% cu apă.

Diluția se face în funcție de metoda de aplicare. Stabilirea raportului de diluţie se face prin testarea în condiții reale, aplicând produsul pe o suprafață de cca 1 mp înainte de începerea lucrului. Produsul se aplică cu rola, pensula sau pistolul de vopsit, de sus în jos, uniform și fără întrerupere, pentru a preveni apariția unor dungi inestetice.

Aplicarea celui de-al doilea strat se face după uscarea primului strat. Echipamentul utilizat pentru aplicare se spală cu apă înainte și după folosire.

Temperatura mediului la aplicare: min.+10°C, max.+30°C.

Umiditatea suportului: max.12%.

Umiditatea mediului: max. 70%.


Descoperă pasiunea pentru arta locuirii printr-o ofertă amplă de produse de înaltă calitate. Trăiește o experiență creativă încărcată de satisfacții în showroom-urile Lebăda și online pe www.novolor.roFii primul care comentează! despre "PROMOȚIE! Lebăda Satu Mare face cinste! Cumpărați o găleată de vopsea, a doua este gratis! (P)"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Lebăda
FOTOGALERIE. Concept unic de showroom în Satu Mare. Tot ce doriți, într-un loc, cu promoții!

Închide