Reprezentanții NEPI explică de ce Decebal a dispărut de pe mall-ul din Satu Mare

Figura Regelui Decebal a fost îndepărtată de pe gardul mall-ului NEPI Rockcastle. Inițial, figura regelui dac a fost proiectată ca și simbol al Centenarului Marii Uniri. O decizie de marketing prin care s-ar fi încercat să atingă coarda sensibilă a românilor în anul centenar.

Reporterii PresaSM au solicitat în mai multe rânduri o poziție oficială din partea celor de la NEPI Rockcastle, iar într-un final a fost furnizată. Din câte se pare, lucrarea nu a fost una finală, fiind un fel de probă. Nu este exclus ca întregul spațiu să fie unul destinat unor display-uri.

”Orice site în construcție reprezintă un deranj pentru vecini și locuitori, de aceea ne-am gandit să realizăm ceva diferit pe toata perioada șantierului. Graffiti-ul este o lucrare temporară, încă nu am hotărât care vor fi forma și utilitatea finală ale spațiului. Este încă o zonă în lucru, dar este posibil să-l transformăm într-un spațiu de display-uri. Decizia o vom lua după finalizarea tuturor lucrărilor”, este poziția transmisă de reprezentanții investitorului.

7 Comments on "Reprezentanții NEPI explică de ce Decebal a dispărut de pe mall-ul din Satu Mare"

 1. De ce nu putem sa fim barbati si sa admitem ca a fost o decizie politica? Cativa ungurasi au sunat primarul ( alt unguras ) si asa s-a rezolvat treaba . Cel mai bine ar fi fost sa puna si pe Attila langa Decebal ca sa fie toti impacati . Oricum … sa recunoastem ca ungurasii sunt mai gospodari sa daca nu erau prin zona , aici era un fel de Teleorman . Ar trebui sa le multumim ca ne trag in sus …

  View Comment
 2. Parerea mea este ca la acest raspuns apele Somesului au inghetat…sunt convins ca acel chip a deranjat pe cineva cu vreo functie administrativa

  View Comment
 3. PENIBIL!

  View Comment
 4. Cand o sa puna sí pe Hunyadi János atunci sa puneti pe Decebal………

  View Comment
 5. Mda ! Parerea mea e ca nu se nu se pune pe peretele ,ma rog ‘ gardul unui mall figura unuia , ca-i ungur sau roman sau neamt ; nu stiu , zic si eu !

  View Comment
 6. Pozitia artistilor care ii?

  View Comment
 7. HELGA-Ai dreptate Ne-ar trage in sus cu streangul (uni..)

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre NEPI
FOTO. Pană de curent la mall-ul NEPI. Zeci de minute de blocaj total

Închide